"ORGIJALA CELU NOĆ, PA DOŠLA U JUTARNJI PROGRAM!": Jovana Jeremić ODRŽALA LEKCIJU o dvostrukom moralu!
Jovana Jeremić, Foto: RTV Pink printscreen

lični stav

"ORGIJALA CELU NOĆ, PA DOŠLA U JUTARNJI PROGRAM!": Jovana Jeremić ODRŽALA LEKCIJU o dvostrukom moralu!

Ponovo šokirala gledaoce svojim izlaganjem

Objavljeno: 16:43h

Voditeljka Jovana Jeremić u poslednjem javnom izlaganju ponovo nije štedela javne ličnosti, pa čak ni one koje gostuju u njenom Jutarnjem programu.

Jovana Jeremić
foto: RTV Pink printscreen

- Danas pričamo potpuno iskreno o dvostrukom moralu i sistemu vrednosti u javnosti, o foliranju u javnosti, o javnim ličnostima koje pas nema za šta da ujede, a foliraju se na Instagramu i u javnom životu kako imaju puno novca jer verovatno to je jedino što imaju da ponude svojoj publici, kupuju automobile na lizing, a jedva imaju novca da napune te rezeorvare - istakla je Jovana za Informer.

- Želim da poručim svim mladima da se ne ugledaju na takve javne ličnosti, da život je suštinski borba i da ljudi moraju da se bore za ono što žele, i da ne očekuju da će nešto da im padne sa neba. Da se žene trude da imaju sve svoje, svoj automobil, svoj posao, svoj stan i da ne očekuju da im neko drugi to obezbedi, jer ljubav je moguća samo u potpunoj slobodi, a slobodni ste kada sami sebi obezbedite jedan normalan život i sami birate čiji ćete da budete, jer čovek prvo mora da bude svoj, a posebno žena, prvo da bude svoja da bi bila kvalitetno nečija!

1 / 6 Foto: RTV Pink printscreen

- Ja sam uvek volela te čiste situacije i zato volim da govorim o dvostrukom moralu, o moralu kada mi neko dođe u emisiju od javnih ličnosti, pa se folira da je svetica, a ja znam šta je sve radila tu noć. Bilo da je u pitanju muškarac, najčešće su takvi u pitanju, da se razumemo, ali i određene žene u javnosti, pa čak i iz moje profesije koje se foliraju da su velike dame, koje ne shvataju da biti "dama" ne znači šta si obukao, i kako preparirano se ponašaš u studiju jer to je neprirodno ponašanje - dodala je Jeremićeva.

- Biti "dama" prvo podrazumeva biti obrazovan, to je na prvom mestu, na drugom mestu je da tvoji postupci odišu čašću, da tvoj stil života bude častan i da tvoj stil života bude u skladu sa tvojim mislima, da podjednako isto živiš, bilo da te neko snima, bilo da te neko ne snima. To je iskren pristup publici, iskren pristup životu i to je ono što je pravo. Javnim ličnostima koje se foliraju i glume ludilo na Instagramu, poručujem da je sve to kratkog daha i da kako vreme prolazi takve ličnosti nestaju sa javne scene, da će opstati samo oni koji imaju istinski kvalitet i iskrenu emociju i koji žive u skladu sa onim što su - zaključila je voditeljka, a kako je ona, sa druge strane, isprozivala verenicu nekadašnjeg zadrugara Slobe Radanovića, ukoliko ste propustili, pogledajte OVDE.

Bonus video:

06:51

Espreso modna policija: Bojana Lazić

(Espreso/Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.