KRISTIJAN GOLUBOVIĆ USLIKAN U GRADSKOM PREVOZU BEZ SVESTI: Sve se desilo na liniji 56! (FOTO)
Foto: Nikola Anđić

šok

KRISTIJAN GOLUBOVIĆ USLIKAN U GRADSKOM PREVOZU BEZ SVESTI: Sve se desilo na liniji 56! (FOTO)

On nije ni primetio da ga je neko slikao, a putnici koji su ga prepoznali odmah su ga fotografisali

Objavljeno: 14:59h

Bivši robijaš Kristijan Golubović koji se hvali lažnim bogatstvom i luksuznim životom koji navodno živi nakon "Zadruge", uslikan je u gradskom prevozu na liniji 56.

Golubović, osim što se vozio gradskim autobusom, iako se hvali "avionima i kamionima", sve vreme je spavao u istom.

On nije ni primetio da ga je neko slikao, a putnici koji su ga prepoznali odmah su ga fotografisali.

Inače, Kristijan je prošle godine suprugu Ivanu, sa kojom ima ćerku, prevario u rijalitiju sa Kristinom Spalević.

- Ne služi mi na čast način na koji sam ostavio Ivanu. Svestan sam da sam je mnogo povredio, ja sam tu zabrljao i izgubio je zauvek. Sa devojkom ili ženom sa kojom si mislim da treba časno da raskineš, da je ostaviš, kažeš joj pošteno da se pojavio neko novi i da se razilazite, a ne kao ja. Prevario sam ženu sa kojom imam dete u rijalitiju i ona je to saznala iz novina i preko televizije. Zbog načina se kajem i mislim da ću se uvek stideti što sam ispao ljiga prema njoj - rekao je on i dodao da mu najteže pada to što ne viđa ćerku.- Ćerka mi je bolna tema. Sutra joj je rođendan. Kristina mi je mnogo pomogla kako bih pokušao da je vidim. Meni su policajci rekli da ne smem da šaljem Ivani ništa zbog zabrane prilaska. Ne smem čak ni lajk da joj pošaljem, jer može da se protumači kao uznemiravanje i ja odmah idem 60 dana u pritvor. Dobio sam takvu meru da ne smem da je zovem, da je pitam ni za dete koje sam poslednji put video pre šest meseci.

- Oko pola miliona. Iz dva rijalitija od honorara mi je ostalo oko 400.000 evra, u stanu joj je ostalo 150 ili 160.000 evra. Znao sam da će taj novac otići na moju ćerku. Meni je sud u odsustvu presudio da dajem svakog meseca 18.000 dinara alimentaciju, a ostavio sam im pola miliona.

Bonus video:

06:42

Espreso Twitter: Nada Macura

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.