OPA BATO! Naša pevačica će od sad da živi MNOGO BOLJE, STIŽU PARE!
Maja, Foto: Dragan Kadić

sVAKA JOJ ČAST!

OPA BATO! Naša pevačica će od sad da živi MNOGO BOLJE, STIŽU PARE!

Pevačica je svojevremeno izjavila da živi samo sa penzijom od 33.000 dinara

Objavljeno:

Maja Odžaklijevska je zahvaljujući svom dugogodišnjem radu i postojanju na javnoj sceni dala vrhunski doprinos nacionalnoj kulturi zbog čega je nagrađena nacionalnom penzijom.

Pevačica je svojevremeno izjavila da živi samo sa penzijom od 33.000 dinara, a sada će joj životni vek biti olakšan zahvaljujući nacionalnoj penziji koja iznosi 60.000. Odžakljevska ne krije da su je ove vesti oraspoložile i ističe da je ovo priznanje dokaz da nije uzalud radila svoj posao.

1 / 4 Foto: Dragan Kadić

- Srećna sam, a pomalo euforična. Znači da nisam uludo radila svoj posao i da sam to činila na dobar način. Mislim da je ovo prestižno priznanje i divim se svakom ko ga osvojio. Nadam se da neće biti nezadovoljnih odlukom. Mi smo se trudili da Srbiju uvek na pravi način predstavimo u svetu - kazala je Maja.

Podsetimo, Vlada Srbije usvojila je predlog komisije o dodeli priznanja za vrhunski doprinos nacionalnoj kulturi. a dvadeset umetnika, među kojima je i Maja, dobijaće do kraja života dodatak od 60.000 dinara na redovnu penziju, tvz. nacionalnu penziju.

Osim nje, ovakav vid dohodka dobijaće i dramski umetnik i glumac Bogdan Diklić, dramski umetnik, glumac Vojislav Brajović, dramski umetnik, glumac Lazar Ristovski, baletski umetnik Konstantin Kostjukov, stručnjak u kulturi Radoslav Zelenović, vokalni solista Maja Odžaklijevska, muzičar Borisav Ðorđević i drugi.

Bonus video:

00:25

Espreso čestitke: Vera Matović

(Espreso/Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.