"NEKA ČEKA CECA"! POZNATA FACA NEVIĐENO ISPALILA PEVAČICU: Godinama se pričalo o tome... (VIDEO)
Foto: Zorana Jevtić

brujala srbija

"NEKA ČEKA CECA"! POZNATA FACA NEVIĐENO ISPALILA PEVAČICU: Godinama se pričalo o tome... (VIDEO)

Lepotom i talentom je plenila...

Objavljeno: 23:39h

Jedna od najpoznatijih srpskih pevačica Svetlana Ražnatović na počecima svoje muzičke karijere oprobala se i u glumačkim vodama.

Ceca važi za najveću balkansku zvezdu u njenoj bogatoj muzičkoj karijeri su mnoge pesme i spotovi ali i sportska angažovanja kao i reklamne kampanje.

1 / 8 Foto: DAMIR DERVIŠAGIĆ

Prvi glumački poduhvat

Na početku svoje karije, Ceci je u filmu "Nečista krv" pripala uloga zavodljive Romkinje Koštane.

Projekat "Nečista krv", čije je snimanje trajalo tri godine i završeno je sada već davne 1996. imao je za rezultat tri proizvoda: igrani film za domaće, igrani film za strano tržište, kao i televizijsku seriju.

Rame uz rame s velikim glumačkih imenima naše kinematografije - Radetom Šerbedžijom i Ljubom Tadićem - našla se mlada muzička zvezda Svetlana Ražnatović, tada Veličković. Ceca je dobila ulogu senzualne i očaravajuće Koštane, na čiju lepotu i talenat za pesmu niko nije mogao da ostane imun.

Pevačica se ove svoje uloge podsetila na društvenoj mreži Instagram prošle godine i tom prilikom oduševila sve svoje pratioce:

koštana
foto: Printscreen

Međutim to nije jedino pevačicino glumačko izdanje.

Naime, na TikTok-u se pojavio snimak Cece iz najboljeg perioda kada su se svi grabili da Ceca Nacionale izreklamira neki brend.

Muško omiljeno piće a tada jedno od najaatraktivnijih novih piva dobilo je svojstveni pečat kada ga je pevačica izreklamirala zajedno sa Lazarom Ristovskim. Sećate li se reklame za čuveni MB i rečenicu "NEKA ČEKA CECA"?!

U videu ispod pogledajte o čemu je reč:

Bonus video:

14:13

Espreso Intervju - Ceca

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.