PROCURILA NAJVEĆA DARINA TAJNA, ZALEDIĆE SE I ONA SAMA KADA OVO ČUJE: On je otkrio sve, NIKO SE TOME NIJE NADAO!
Foto: Dragana Udovičić

prognoze su bile takve

PROCURILA NAJVEĆA DARINA TAJNA, ZALEDIĆE SE I ONA SAMA KADA OVO ČUJE: On je otkrio sve, NIKO SE TOME NIJE NADAO!

Nakon još jedne afere, ili, kako bi Dara Bubamara rekla, posle "samo jednog pogrešnog dugmeta", temperamentna Novosađanka je posle ponovo dospela u centar pažnje.

Objavljeno:

Naime, nakon što je "slučajno" na Instagram storiju pre neku godinu objavila snimak na kojem na v*bratoru si*ulira o*alni s**s, video se vrlo brzo proširio internetom, iako ga je pevačica ekspresno izbrisala.

1 / 8 Foto: Printscreen

Astrolog Dušan Veličković je tada za magazin VIP otkrio da li će Dara ponovo pritisnuti pogrešno dugme ili će se primiriti uz nekog posebnog muškarca i stati na ludi kamen.

– Dara je žena lavica, koja je ceo život krvnički radila, od svoje četrnaeste godine, i to što sada pušta svoje eksplicitne snimke verovatno je očajnički pokušaj da se vrati na scenu i da parira mlađim koleginicama. Ceo njen horoskop je pun uspona, ali i padova, a njen horoskopski znak – Blizanac – donosi joj mnogo sreće u karijeri. To što je ponovo objavila provokativni snimak jeste njen trzaj da se vrati u sek*i cice, jer su je sve mlađe koleginice prešišale, a najveća konkurencija joj je Katarina Grujić, koja je krenula njenim stopama – rekao je Veličković tada u razgovoru za VIP i dodao da će pevačica ući u ozbiljnu vezu krajem aprila tadašnje godine što se kasnije na neki način i dogodilo kada je uplovila u romansu sa mladim biznismenom Tonijem.

Dara Bubamara
foto: Instagram

– Dara je jednom bila u braku, rodila je dete, imala je ljubav svog života i sa bračnom zajednicom je završila. Dara se više neće udavati, ali će je ove godine ljubav pratiti gde god da krene. Saturn joj je u Lavu, a to znači da će krajem aprila uploviti u ozbiljnu vezu, ali u njoj neće izdržati dugo. Njena karijera, njen način života i posao joj ne dozvoljavaju da bude privržena jednom muškarcu i da bude vezana za kuću, tako da ona ostaje raspuštenica do kraja. U ovom periodu, najbitnije joj je da bude uspešna u svom poslu i da, dok još dobro izgleda, snima spotove u kojima će se što više razgoliti. Naravno, važno joj je i da snimi dobru pesmu, koja će je ponovo vinuti u zvezde. Jedini muškarac koji će zauvek imati njeno srce jeste njen sin Kostadin, a svi drugi su za nju prolazni – otkrio je tada astrolog.

dara bubamara
foto: Printscreen Instagram

Podsetimo, popularna pevačica Dara Bubamara je poslednje skoro dve godine bila u turbulentnoj vezi sa 23 godine mlađim biznismenom Tonijem.

Njihovu vezu su obeležila brojna luksuzna putovanja, a spekulacije o raskidu su demantovali zajedničkim provodom u Dubaiju.

Prijatelji pevačice začudili su se zbog kraha ove romanse, jer su se ona i njen 21 godinu mlađi dečko odlično slagali, a naročito privlačili, čime se ona neretko hvalila.

Naime, Dara je prijateljima otvoreno tada govorila da je nju i Tonija spojila neverovatna hemija, ali veza je na kraju doživela debakl.

Bonus video:

00:17

Espreso čestitke: Vesna Rivas

(Espreso/VIP)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.