OVDE JE SVE ŠTO DANAS ŽELITE DA VIDITE: Naši NAJVEĆI GLUMCI zajedno na FOTKI nastaloj pre više DECENIJA!
Foto: Printscreen

divno

OVDE JE SVE ŠTO DANAS ŽELITE DA VIDITE: Naši NAJVEĆI GLUMCI zajedno na FOTKI nastaloj pre više DECENIJA!

Divna fotka koja je obradovala fanove

Objavljeno:

Naš proslavljeni glumac Milutin Mima Karadžić je objavio veoma zanimljivu fotografiju na svom Instagram profilu koja je za kratko vreme dobila mnoštvo lajkova i pozitivnih komentara.

- Eee bila neka lepa vremena, predstave se igrale i u New York, a zadnje tri godine ni do Obrenovca. Al biće biće, svakim danom je nada sve veća. - pisao je Mima pa nastavio:

1 / 3 Foto: RTV Pink printscreen

Mi u Zvezdari Vama svima vraćamo osmeh na lice svim našim predstavama. Bar se trudimo… Na slici Voja, Dara, Ceca, Lauš i ja i New York - napisao je Mima.

- Glumčino, nek si ti nama živ i zdrav, biće bolje. Bitno je samo da si pozitivan i da imaš ljude oko sebe koji te vole.Treba nam više pozitivnih i nasmijanih ljudi kao Mima - napisao je jedan obožavalac ispod fotografije i mnogi su se složili.

Svaki od glumaca i glumica sa fotografije je imao zanimljiv razvojni put, a možda je najtragičniji onaj Žarka Lauševića, rođenog Cetinjanina koji je bio u zatvoru, da bi kasnije živeo baš u Njujorku, a svoj povratak na scenu imao pre nekoliko godina.

Voja Brajović je bio jedan od "Otpisanih" , a Dara Džokić i Svetlana Bojković su "vladale" domaćim serijama i pozorištem.

Inače, Mima i Žarko Laušević su zajedno glumili u predstavi, prvoj posle završene Akademije. U pitanju je predstava "Hari putuje vozom".

Bonus video:

06:42

Espreso Twitter: Nada Macura

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.