ONA JE JEDNA OD NAJBOGATIJIH SRPKINJA I ŽENA NA ČIJE SU BOGATSTVO MNOGI LJUBOMORNI: Važi za VELIKU damu i DOBRIČINU
Foto: Printscreen/Instagram/estradni.arhiv

fotka iz detinjstva!

ONA JE JEDNA OD NAJBOGATIJIH SRPKINJA I ŽENA NA ČIJE SU BOGATSTVO MNOGI LJUBOMORNI: Važi za VELIKU damu i DOBRIČINU

Da li možete da pogodite o kome je reč?

Objavljeno:

Na estradnom nebu ima dosta poznatih ličnosti, neke od njih se nikad nisu stidele kako su izgledale pre, a kako izgledaju sada. Svima nam je poznato da je nekima put do slave bio trnovit i težak, ali neki su uspeli jako lako.

Pošto su poznate ličnosti naječešće skoro pa savšenog izgleda, moramo vam napomenuti kako su se oni tokom svoje karijere podvrgli brojnim estetskim zahvatima, nisu ni oni uvek bili tako lepi i zgodni. Naime, ovde ćemo vam pokazati jako zanimljivu fotografiju, preslatke devojčice koja je postala MOĆNA ŽENA.

Dragana Mirković
foto: Instagram/printscreen

Možete li pogoditi ko je u pitanju:

Reč je o Dragani Mirković. Ova fotografija koja je nastala u periodu njenog detinjstva oduševila je fanove.

Podsetimo, njeno bogatstvo tema je razmatranja brojnih stranih sajtova koji procenjuju imetak poznatih. A kada se pogleda čime se bavi i čime raspolaže pevačica, dobije se odgovor šta joj je donelo milione i milione dolara.

Dragana koja je karijeru počela osamdesetih godina i koja je do 2017. objavila 21 album, zarađuje i od svoje osnovne profesije- pevačke.

Dragana Mirković
foto: Dragan Kadić

Značajniji izvori prihoda jesu oni koje stvaraju zajednički poslovni potezi nje i njenog supruga Tonija Bjelića. Na prvom mestu, to je televizija "DM SAT",komercijalni TV kanal na čijem čelu se nalazi pevačica.

Kablovsku i satelitsku televiziju Dragana i Toni osnovali su još 2005. godine u Požarevcu. Brzo su došli do lista najgledanijih kanala, izborivši se za prestižno mestu u moru komercijalnih televizijskih stanica. Iza njih je već preko 13 godina uspešnog rada, a nesumnjivo je popularnosti "DM SAT-a" doprinela Draganina popularnost (televizija nosi inicijale njenog imena i prezimena).

Dragana Mirković, Toni Bijelić
foto: Instagram printscreen/dragana_mirkovic

Budući da je Bjelić koji sa Draganom ima ćerku Manuelu i sina Marka, celokupnu imovinu prepisao na suprugu, Draganinim vlasništvom smatra se i skupocena vila u Beču, ukrašena Svarovski kristalima, ali i dvorac nadomak austrijske prestonice koji je porodica Bjelić-Mirković nakon kupovine u potpunosti renovirala.

1 / 12 Foto: Milica Stanimirović

Bonus video:

00:10

Espreso čestitke: Dragana Mirković

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.