MIRA BANJAC U 92. GODINI POSTAJE ZVEZDA IGRE SUDBINE: Otkriveno sve o njenom LIKU, bićete ODUŠEVLJENI!
Foto: TV PINK PRINTSCREEN

opa

MIRA BANJAC U 92. GODINI POSTAJE ZVEZDA IGRE SUDBINE: Otkriveno sve o njenom LIKU, bićete ODUŠEVLJENI!

Ona stiže kao slamka spasa za porodice Kanački i Ožegović, kako bi zavela red nakon haotičnih dešavanja

Objavljeno:

Treća sezona serije "Igra sudbine" počela je da se emituje u petak, 4. februara, a publika s nestrpljenjem iščekuje pojavljivanje Mire Banjac, koja je jedno od pojačanja u novoj sezoni.

Glumačka legenda pridružila se ekipi serije u trećoj sezoni, ali se njen lik ne pojavljuje od prve epizode, te gledaoci još uvek nisu saznali koga Mira Banjac zapravo tumači.

U pitanju je, naime, lik gospođe koja stiže iz Amerike, a koja će zbog svog autentičnog stila sigurno biti veoma zanimljiva gledaocima.

Naime, Mirina junakinja je nalik engleskoj kraljici, a neće joj nedostajati ni stava zbog kog će se za njom uvek dizati prašina.

Ona stiže kao slamka spasa za porodice Kanački i Ožegović, kako bi zavela red nakon haotičnih dešavanja.

1 / 5 Foto: TV PINK PRINTSCREEN

Kako je glumica pre nekog vremena navela, "Igra sudbine" bila je jedini projekat koji je prihvatila, jer joj je potrebno vreme da se odmori od mnogobrojnih filmova i serija koje je snimala tokom prethodne dve godine.

Društvo u seriji Miri će praviti njene mlađe kolege, među kojima ima mnogo onih koji su se seriji pridružili u najnovijem ciklusu. Slobodan Stefanović, Miroljub Turajlić, Jelena Jovičić i Milan Pajić samo su neki od više od 20 novih glumaca koji su se ekipi pridružili u trećoj sezoni.

Bonus video:

06:42

Espreso Twitter: Nada Macura

(Espreso / Film i Tv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.