NAKON ŠTO SE I SANJA OGLASILA KAĆA NASTAVILA RAT: Estrada potpuno gori!
Foto: Ana Paunković

šok

NAKON ŠTO SE I SANJA OGLASILA KAĆA NASTAVILA RAT: Estrada potpuno gori!

Živkovićeva je, podsetimo, na Instagramu napisala šta se tačno dogodilo

Objavljeno:

Sanja Marinković je danas poručila da neće da se izvini pevačici Katarini Živković, koja se pobunila jer je voditeljka "Magazina In" isekla njene delove u emisiji, a sad je priča dobila još jedan nastavak.

Katarina se, naime, ponovo oglasila na društvenim mrežama, te je evidentno da joj nimalo nije drago zbog Sanjine reakcije.

Ona se prvo zahvalila onima koji su je podržali.

- Veliko hvala koleginicama, koje su me javno podržale i koje su uz mene, samim tim su pokazale da drže i do sebe! - napisala je Živkovićeva danas na svom Instagram profilu, a tu se nije zaustavila.

- Uvek me je najviše bolela nepravda, i nikada neću dati na sebe, niti dozvoliti da neko blati i omalovažava nešto što se godinama gradi teškim, napornim i poštenim radom - navela je potom Katarina.

Živkovićeva je, podsetimo, na Instagramu napisala šta se tačno dogodilo.

- Pošto je moj komentar u emisiji "Magazin In" na pitanje postavljeno meni i Maji Marinković da li rijaliti učesnice i pevačice muškarci doživljavaju kao žene lakog morala i ograničene inteligencije, Sanja Marinković sklonila (izbacila iz emisije), prinuđena sam da prokomentarišem ovde, jer moja je dužnost da odbranim sebe, svoju profesiju i sve svoje koleginice, koje se kroz život pošteno bore i pošteno zarađuju svoj dinar - napisala je Katarina juče.

1 / 5 Foto: Printscreen Magazin In

- Dakle, moj odgovor koji je Sanja isekla je glasio ovako: "Predrasuda ima i biće ih, a što se tiče promiskuiteta i žena lakog morala, takvih ima i među voditeljkama i među advokatima, agentima i lekarima, smatram da promiskuitet nema apsolutno nikakve veze sa profesijom kojom se bavite i da su to apsolutne gluposti, a kako na njih reagujem - ne reagujem nikako, jer me one ne pogađaju" - dodala je pevačica tad.

- S obzirom da je tokom emitovanja moj komentar na njeno neprikladno pitanje izostavljen, izbačen, to može vrlo lako da se pogrešno protumači kako se ja zapravo slažem sa svime što ona govori, a pošto nisam odgovorila, tačnije pošto je isekla moj odgovor, to bi značilo da ja to podržavam i da odobravam sve što ona govori, što je u krajnju ruku nefer i vrlo zlonamerno. Ne znam koja je bila Sanjina namera, ali je svakako uvredljiva, ne samo za mene, već za sve moje kolege - navela je bila Živkovićeva.

- Zoveš u emisiju goste da bi ih potom vređala, ponižavala i omalovažavala i na kraju kreiraš onako kako tebi odgovara. Ja to ne želim i želim javno izvinjenje, ne samo za sebe već za sve moje kolege - zaključila je juče nekadašnja pobednica "Farme".

Katarinu su javno podržale mnoge njene koleginice, poput Kristine Kije Kockar, Maje Nikolić, Aleksandre Bursać, Milene Ćeranić, Dušice Grabović, Rialde Karahasanović i drugih.

Bonus video:

06:42

Espreso Twitter: Nada Macura

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.