IVANA HURRICANE IZLETELA SA BINE: Dok je pevala umalo ostala GOLA, desio se veliki BLAM!
Foto: Printscreen

opa

IVANA HURRICANE IZLETELA SA BINE: Dok je pevala umalo ostala GOLA, desio se veliki BLAM!

Ivana Boom Nikolić potpuno iskreno o blamu koji joj se desio

Objavljeno:

Članica grupe "Hurricane", Ivana Nikolić progovorila je o pehu koji joj se dogodio nedavno na jednom nastupu, zbog čega je morala da napusti binu.

Naime, ona nije mogla ni da pretpostavi da će joj kostim, koji je tada ponela, naneti glavobolje koliko jeste kada je izašla na binu.

- Za svaki nastup imamo probe garderobe koju ćemo da nosimo i ja sam probala jedan korset koji mi se jako dopao, a nisam ni slutila kakvu ću nevolju sa njim imati - započela je Ivana za 24sedam, pa nastavila:

- Znate da na našim nastupima pevamo i igramo, nikako ne mirujemo. Taj korset koji sam ponela, a za koji sam na probi mislila da je dobar je zapravo bio mali, pa je u toku nastupa počeo da se otkopčava, da klizi, da mi spada!

1 / 6 Foto: Printscreen Ami G Show

Ivana ističe da nije mogla ni da pretpostavi da će korset na kraju skroz spasti.

- Toliko je bio mali da je sa strane počeo da mi se useca, ispalo je kao da imam neko salo, Bože me sačuvaj na šta je to ličilo. Na kraju mi je korset spao, ja sam ga jedva u brzini uhvatila i izletela sam sa bine da nađem nešto drugo da obučem! Pakao! - kaže ona i dodaje da su je koleginice gledale u šoku:

- Sanja i Ksenija su vrištale od smeha kad su videle šta nam se događa usred nastupa, ja nisam mogla da verujem da mi se to desilo, ali šta je tu je, nastavila sam kao da ničeg nije bilo i završile smo nastup profesionalno kao i uvek, tako da će ovo ostati još samo jedna smešna uspomena, iako mi tada nije bilo nimalo smešno - zaključila je Ivana.

Bonus video:

06:42

Espreso Twitter: Nada Macura

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.