ŽURKA ZA PAMĆENJE, PUN BAR! Karaoke i TRUBAČI, Rada napravila HAOS! (FOTO)
trubači, Foto: Damir Dervišagić

svaka čast!

ŽURKA ZA PAMĆENJE, PUN BAR! Karaoke i TRUBAČI, Rada napravila HAOS! (FOTO)

Igra se, smeje, peva, pije, svi su veseli i razdragani

Objavljeno:

Rade i Rada su se odlično snašli u organizaciji svih aktivnosti u Baru, a da je to tako dokazuje i večerašnja atmosfera u Baru, koja je fenomenalna.

Igra se, smeje, peva, pije, svi su veseli i razdragani - i što je najvažnije atmosfera je na vrhuncu, baš obakva kakva treba da bude. Ru je i trbušna plesačica i ceo orkestar trubača koji su zagrmeli i napravili pravu pozitivnu pometnju.

Rijaliti Bar
foto: Damir Dervišagić

Posle svađe Ksenije i Ivana, koja je izazvala ogromnu pažnju svih, ali i irevoltirala sve takmičare, jer nisu mogli da spavaju i funkcionišu kako treba, ova žurka je dobro došla da se svi malo opuste i zaborave na svađe i čarke koje imaju među sobom.

Barovce su i ovoga puta posetili gosti, neki od njih novi, a neki i stalni, ali je evidentno da je svaka nova žurka sve bolja i bolja.

Barovci su imali i posebnog pevača.

1 / 5 Foto: Damir Dervišagić

Zajedno sa njim pevali su i veselili se na bini, a trubači su odlično obavili posao - neprestano su svirali. Rade se često dohvatao mikrofona i pevao, a Rada se, koliko je bila vesela, često penjala na sto i zajedno se veselila sa Davorom i Ivanom.

Ksenija i Damir su se osamili na terasi i razgovarali o svemu. Ona mu se žalila na sve što proživljava, a izgleda da je on baš razume.

A onda se kadar pomerio na Dejanu Deletić, koja je, bukvalno, otela mikrofon Svenu iz ruku i počela da peva pesmu Gagi benda "Zek, zek dadumle", hit od pre nekoliko godina, koji i danas diže publiku na noge.

Rijaliti Bar
foto: Damir Dervišagić

A posebno zanimljiv razgovor poveo se između Damira i Ivana, koji su deskutovali u šanku Bara. Tu je Ivan objašnjavao kakvi ga ljudi nerviraju. Takođe, veći deo rasprave se poveo oko Ksenije. A izgleda da su i jedan i drugi zainteresovani i sviđa im se Ksenija.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

00:25

Espreso čestitke: Vera Matović

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.