KAĆA DOBILA POKLON OD MUŽA U VREDNOSTI OD 408.000 €! Suvi luksuz kod Gobeljića!
Foto: Instagramprintscreen/katarinagrujic.doll

OPA BATO!

KAĆA DOBILA POKLON OD MUŽA U VREDNOSTI OD 408.000 €! Suvi luksuz kod Gobeljića!

Kaća se za Instagram snimala kako maše ugovorom

Objavljeno:

Marko Gobeljić kupio je supruzi Katarini Grujić stan od 408.000 evra! Pevačica se odmah pohvalila na Instagramu da je postala vlasnica 102 kvadrata u elitnom naselju na Novom Beogradu.

Kaća se za Instagram snimala kako maše ugovorom o kupovini nekretnine, a onda je pratiocima pokazala kakav pogled ima iz svog novog doma, piše Informer.

katarina grujić
foto: Printscreen Instagram/katarinagrujic.doll

- Kaća je presrećna! Juče me je pozvala da mi se pohvali da je od muža dobila stan u kuli - priča izvor blizak bračnom paru. Izvor dodaje da Marko i Kaća trenutno žive u njegovom stanu na Voždovcu, ali će uskoro spakovati kofere i preseliti se u novi dom. - Kaća je već izabrala nameštaj za stan. Iz inostranstva je naručila krevete, sto i stolice, a sad razgleda nameštaj za dečju sobu za ćerkicu Katju. Pohvalila mi se da zgrada u kojoj će živeti ima bazen. Ona obožava da pliva, ali ne ide na javne bazene zbog gužve. Uskoro će svaki dan moći da uživa u kupanju daleko od znatiželjnih pogleda, jer je bazen samo za stanare zgrade. Za razliku od nje, Marko nije oduševljen bazenom, već teretanom, u koju planira da ide svaki dan - priča izvor. Kaća nije želela mnogo da govori o svom novom domu. - Polako sređujemo nekretninu u koju ćemo se uskoro preseliti, posebno ćemo se posvetiti opremanju sobice za ćerku - rekla je folk zvezda.

1 / 5 Foto: Instagram printscreen/katarinagrujic.doll

Podsetimo, Kaća i Marko venčali su se u septembru prošle godine na salašu Nataše Bekvalac u Čeneju. Intimnoj ceremoniji prisustvovali su samo kumovi, članovi porodice i najbliži prijatelji. Oni nisu hteli da prave veliko svadbeno veselje, jer je pevačica bila u šestom mesecu trudnoće, ali i zbog pandemije koronavirusa. Zato će veliku svadbu organizovati u junu.

Prva komšinica Kaći Grujić i Marku Gobeljiću je Lepa Brena! Ona je nedavno kupila stan u istoj zgradi u kojoj će živeti pevačica i fudbaler. Tu stanove imaju i najbolji teniser sveta Novak Đoković, pevači Milica Pavlović, Marija Šerifović, Saša Kovačević, Sandra Afrika, Milica Todorović...

Bonus video:

00:08

Espreso čestitke: Tijana Milentijević

(Espreso/Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.