DEČKU HANE IKODINOVIĆ NEĆE BITI LAKO, NATA VEĆ POČELA DA PRETI?! (FOTO)
Foto: PRINTSCREEN PAPARACO LOV

opa!

DEČKU HANE IKODINOVIĆ NEĆE BITI LAKO, NATA VEĆ POČELA DA PRETI?! (FOTO)

Dečko Hane Ikodinović postao je tema na društvenim mrežama

Objavljeno: 23:36h

Hana Ikodinović uskoro će napuniti 15 godina, a kako je stasala u pravu lepoticu, došlo je vreme prvih simpatija.

1 / 5 Foto: Printskrin/Instagram/bekvalceva

Dečko Hane Ikodinović još uvek je samo osoba za susret sa kojim se njena majka temeljno priprema, onda kada se takav neko zaista pojavi u životu njene ćerke. Ipak, činjenica da su došle godine u kojima bi i zvanično mogla dobiti zeta pomalo plaše brižnu majku Natašu, koja i sama ističe da ljubav i sreća retko idu ruku pod ruku.

Tokom gostovanja u emisiji "Amidži Šou" Nataša je od gledalaca dobila pitanje: "Šta bi poručila budućem zetu?". Kako čini se, Nataša, kao i svaka druga majka nije svesna da deca tako brzo rastu, prvo je zastala da razmisli, a onda je dala odgovor koji bi budući dečko Hane Ikodinović trebalo dobro da zapamti.

- Neka pazi šta radi! - rekla je kratko i jasno Nata.

Podsetimo, starija ćerka Nataše Bekvalac, Hana Ikodinović, pristala je da u istoj emisiji jednom prilikom javno progovori o poznatoj mami te otkrije kakva je ona u stvari. Ovo je, inače, bio Hanin prvi put da se pojavljuje u ovakvom formatu, što je Bekvalčeva ispratila sa ponosom i osmehom.

"Pa divna je, brižna, nežna... iskrena. Da, stroga je. Pa uhodi me. Hakuje mi laptopove, telefone, Instagrame (smeh) Najstvarnije! Moja majka je haker, šta da kažem", počela je trinaestogodišnja devojčica u Amidžiju, potvrdno klimajući glavom da njena majka ima uvid u to s kim se ona dopisuje i šta radi.

"Snalazim se", rekla je ona Ognjenu Amidžiću, kojeg je dalje zanimalo da li je Nataša zahtevna majka, te da li "mora škola".

hana ikodinović
foto: printscreen/pink

"Da, za školu jeste, za život generalno nije", objasnila je Hana, te dodala kako do deset može da bude u gradu, te da je majka i te kako pušta da prespava kod drugarice.

O simpatijama, kaže, stalno pričaju.

"Da, pričamo stalno o tome. Otvorena je, pomaže mi."

Na to što je dete poznatih roditelja njena okolina se već, uglavnom, navikla.

"Ovi stari drugari, oni su već svi navikli. Ovi sad, pošto sad se malo više družim, upoznajem više decu, njima je čudno", ispričala je Hana i dodala da je stalno pitaju kakva je Nataša kao majka i da ih to najviše interesuje.

Što se tiče muzike njene majke - novo joj se dopada, a starije i ne sluša. Sa osmehom je, pak, otkrila i da bi volela da se i sama ostvari kao pevačica.

"Ljudi kažu da imam (talenta), ali... Da, hoću da budem pevačica", sa osmehom je otkrila Hana, a onda i priznala šta joj je majka na to rekla:

"Ako sa 16 i dalje budem htela - biću."

Za kraj razgovora Ognjenu je otkrila i jedinu želju koju trenutno ima - da je majka Nataša u petak pusti napolje.

Bonus video:

00:05

Espreso čestitke: Lena Čolak

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.