OBJAVLJENE FOTKE ELENE KARAMAN U LJUBAVNOM ZANOSU! (FOTO)
Foto: Sonja Spasić

opa!

OBJAVLJENE FOTKE ELENE KARAMAN U LJUBAVNOM ZANOSU! (FOTO)

Vešto se skrivali ali sada nema dileme da su zajedno!

Objavljeno: 21:04h

Elena Karaman i Dušan Reljin odavno nisu davali javne potvrde svoje ljubavi, te su sumnjičavi već počeli da brinu i merkaju datume poslednjih uzajamnih lajkovana na Instagramu

1 / 8 Foto: Printscreen Instagram

Nakon što se razvela od biznismena Jugoslava Karića, dizajnerka i enterijeristkinja Elena Karaman uživala je u ljubavi sa modnim fotografom Dušanom Reljinom.

Javnost je detaljno ispratila sve što se moglo ispratiti, a ticalo se njihove veze, ali u jednom momentu kao da su prestale da stižu informacije.

Naime, kako su pojedini izvori tvrdili, Dušan je otišao poslom u Ameriku, Elena se okrenula svom poslu, a daljina je učinila svoje.

Elena Karaman
foto: Printscreen Instagram

- Lako je održavati vezu kada su emotivni partneri zajedno, ali kada su razdvojeni okeanom tokom dužeg perioda, dođe do razmimoilaženja - smatra njihova zajednička prijateljica, a svojevremeno preneo Kurir.

Ipak da za Reljina i Elenu ne važi poslovica "daleko od očiju, daleko od srca", potvrdili su romantičnom epizodom, koju je dizajnerka sa zadovoljstvom podelila sa svojim Instagram pratiocima.

Elena Karaman
foto: Printscreen Instagram

Zaljubljeni par je, naime, uživao uz muziku, a Dušan je koristio Elenine šake kao palice bubnja, što svakako govori da ih udaljenost u kilometrima emotivno nije ni malo udaljila.

Bonus video:

00:07

Espreso čestitke: Sanja Stojanović

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.