JEDNA DALA 90.000 EVRA ZA KOREKCIJE,A DRUGA UMALO UMRLA ZBOG SILIKONA: Ove starlete su promenile LIČNI OPIS! (FOTO)
Starlete, Foto: Ana Paunković, Damir Dervišagić, Nemanja Nikolić

au, ČOVEČE!

JEDNA DALA 90.000 EVRA ZA KOREKCIJE,A DRUGA UMALO UMRLA ZBOG SILIKONA: Ove starlete su promenile LIČNI OPIS! (FOTO)

Za neke kažu da su preterale, dok su neke od sebe napravile top modele.

Objavljeno:

Za žene se često kaže da su lepša polovina, a niko se ne pita koliko je ulaganja potrebno da bi ta lepota došla do izražaja. Neke dame kriju da su radile korekcije, dok neke se ponose time.

Evo koje poznate dame su najviše novca dale za korekcije, kao i koliko su promenile svoj lični opis posetom kod plastičara.

Soraja

Jedna od najpoznatijih domaćih starleta Sara Vučelić, poznatija kao Soraja, privlači pažnju svakim svojim korakom već godinama unazad, dok se njen interesantni vizuelni identitet menja iz godine u godinu.

1 / 7 Foto: printscreen

O Sorajinim estetskim zahvatima se dosta govorilo, pa se tako u medijima spominjalo da je za operacije davala i do 90.000 evra. Ona je svojevremeno isticala da je za silikone u grudima i usnama, operaciju nosa, nove zube i silne tretmane lica iskeširala mnogo novca, u vrednosti džipa koji su joj zapalili u Crnoj Gori. Kad se sve sabere, novi izgled platila je čak 90.000 evra.

Ana Korać

Starleta Ana Korać ne krije da je podložna plastičnim operacijama i da voli da ulaže u svoj izgled, a navodno je u sebe uložila čak 20.000 evra, koje je pretpostavljamo zaradila kao i sve ostalo branjem malina, kako je sama govorila, kao i učešćem u rijalitiju Zadruga gde je imala visok honorar.

1 / 11 Foto: Facebook/ana.korac.5

Koraćeva ne krije šta je sve radila na sebi, pa je čak postala i zaštitno lice turskih plastičnih hirurga. Starleta je, kako je naveo u svojoj objavi turski hirurg, uradila mačije oči, fejslift, mini fejslift, usne, podizanje gornje usne, operacija nosa, i na kraju reviziju nosa.

Tamara Đurić

Tamara Đurić poznata je kao neko ko voli estetske korekcije, a iako bez problema o tome priča u javnosti, malo ko zna koliko je intervencija imala i šta je prvo operisala.

Tamara je jednom prilikom otkrila da je imala 100 intervencija, a prva estetska operacija koju je imala bila je operacija grudi i to sa samo 18 godina.

1 / 14 Foto: instagram/tamarastar89

Đurićeva je čak imala posle jedne operacije velike komplikacije. Ona je na jednoj privatnoj klinici u Beogradu korigovala zadnjicu, pa je usled komplikacija posle operacije bila čak i klinički mrtva.

Tijana Ajfon

Nekadašnja učesnica rijalitija i starleta koja je javnosti poznata po kontroverznom ponašanju, Tijana Maksimović, poznatija kao Tijana Ajfon, voli da na svom Instagram profilu pokaže koju korekciju radi taj dan, budući da je redovna kod plastičara.

1 / 12 Foto: Facebook printscreen/Tijana Maksimovic

Radila je nos, usne, grudi (skoro je uradila nove i još veće), mačije oči, vilicu, bradu. Obožava dugu crnu kosu, pa često radi nadogradnju. Tetovaže krase njeno telo, a ona ne liči mnogo na onu devojku od pre par godina.

Maja Marinković

Maja Marinković dala je brdo para da bi postala lepotica! Učesnica ,"Zadruge" potrošila je čak 23.200 evra na plastične operacije. Starleta je sa samo 24 godine već imala desetak estetskih korekcija, koje su je papreno koštale.

1 / 14 Foto: Printscreen Zadruga

Najviše promena ima na licu, pa je tako smanjila nos za 3.200 evra, a čim se oporavila, otišla je na podizanje i zakošenje uglova oka i obrva, kao i popunjavanje jagodica. Za to je platila čak 3.500 evra. Ovim je dobila "mačkasti pogled". Popunjavala je usne više puta, radila vilicu i bradu,a uradila je i nove grudi koje su zaista ogromne.

Stanija

Stanija Dobrojević danas ima 36 godina i njen izgled se znatno razlikuje od onog u njenom prvom pojavljivanju 2012. godine u rijalitiju "Preživaljvanje".

1 / 10 Foto: Printscreen

Domaći mediji su otišli i korak dalje, te nabrojali još neke intervencije za koje smatraju da je starleta imala, a uz to su i stavili optimalnu cenu za iste. Ona je do sad dala oko 16.000evra na operacije a uradila je: nos, usne, mačije oči, jagodice, grudi, botoks, zube.

Pored pomenutih estetskih korekcija koje rade kod plastičara, ove dame imaju i ostale mesečne izdatke. Veoma je bitna i frizura, te su zbog velike potrebe frizerske usluge značajno poskupele. Novac se mora dati, razume se i na garderobu, nakit i eventualno teretanu. Neke dame su nezaustavljive u šopingu, kada je reč o garderobi. A verujemo da su one takve.

Bonus video:

00:17

Espreso čestitke: Vesna Rivas

(Espreso/M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.