Ne vidi 50%, ali peva kao anđeo! Goca Tržan i Sale Tropiko lili suze posle nastupa malog Komnena! (VIDEO)
Foto: Print Screen Youtube

rasplače ih svaki put

Ne vidi 50%, ali peva kao anđeo! Goca Tržan i Sale Tropiko lili suze posle nastupa malog Komnena! (VIDEO)

Osmogodišnji Komnen Vuković oduševio je žiri interpretacijom pesme Dada Topića ‚‚Bolji život"
Objavljeno: 10:15h

Direktini prolaz u treći krug takmičenja "Pinkove zvezdice" obezbedio je osmogodišnji Podgoričanin Komnen Vuković, koji je žiri oduševio interpretacijom pesme Dada Topića ‚‚Bolji život".

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

- Bože, odličan je! Bravo! Ima nešto tanano u tvojoj interpretaciji, jako tanano za jednog dečaka i tako emotivno. Još ovu pesmu kad čuješ od deteta, te reči imaju mnogo drugačije značenje. Ne znam šta da ti kažem, bio si spektakularno divan - Goca nije krila oduševljenje u toku Komnenovog nastupa, a ovaj takmičar ju je svojim pevanjem doveo do suza.

On ima oslabljen vid za 50 odsto, ali glasom IZAZIVA SUZE! Ovo je najemotivniji nastup na TV ikad! (VIDEO)

foto: Print Screen Youtube

- Vidi se napredak u tvom pevanju, vidi se da si se oslobodio skroz od prvog kruga do sad. Ti si toliko lepo nijansirao, toliko si lepo obojio ovu pesmu, pa čas čujem pun glas, pa čujemo flah, pa čujemo predivan pravilan vibrato. Sve je na svom mestu, spakovano kao novogodišnji paketić, prelepo je bilo stvarno. Ja sam uživala - rekla je Leontina.

foto: Print Screen Youtube

- Fantastičan je i toliko si imao fantastične momente u pesmi i zato je bila petica. Tako je nekako pevana sa uživanjem, srcem i iz duše - rekla je Jelena Tomašević.

- Osim odličnog odabira pesme koju ja nisam čuo u "Zvezdicama" do sad, a ova pesma nas vraća direktno u bolji život i neka vremena koja mi pamtimo - rekao je Sergej Ćetković.

(Espreso.co.rs / Izvor: blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.