SKRIVENI POSAO VELJKA PILJKIĆA ČUVAO SE MEĐU ČETIRI ZIDA: Privatni video otkrio TAJNU Sekinog supruga! (VIDEO)
Foto: Instagram printscreen

niste znali!

SKRIVENI POSAO VELJKA PILJKIĆA ČUVAO SE MEĐU ČETIRI ZIDA: Privatni video otkrio TAJNU Sekinog supruga! (VIDEO)

Veljko je sada otkrio svoj veliki talenat

Objavljeno: 11:10h

Muž Seke Aleksić, Veljko Piljikić retko kada se pojavljuje u javnosti. Znamo ga kao čoveka iz senke koji pevačicu prati na svakom nastupu i pomaže joj oko karijere.

1 / 6 Foto: Instagram printscreen

Dok su mediji želeli da čuju kakav odnos Seka i on grade, pevačica je uvek otkrivala detalje, međutim, zajedničkih intervjua nije bilo.

Porodični čovek i glava četvoročlane porodice, sada je ipak dobio svojih pet minuta slave.

Naime, muž Seke Aleksić otvorio je "Instagram" a izuzev bajkovitih porodičnih fotografija, kakve možemo videti i na Sekinom profilu, Veljko je sada otkrio svoj veliki talenat, kojim je čak zasenio suprugu.

Seka Aleksić važi za majstora u kuhinji, ali kada pogledate kako njen muž kuva, mnogo toga će vam biti jasno.

Veljko Piljikić na svom "Instagramu" deli recepte za gurmane, a postupak pripreme snima za svoje pratioce i čini se da će uskoro na kulinarskom nebu zasijati kao najsjajnija zvezda.

Podsetimo, 2020. godine su Seka Aleksić i Veljko Piljikić, proslavili deset godina braka, a njihov odnos važi za jedan od najskladnijih.

Njih dvoje su svoju ljubav krunisali sa dva naslednika, a upoznali su se 2009. godine.

Seka Aleksić
foto: Printscreen Instagram

Sve je zapravo počelo tokom jednog pevačicinog nastupa u Negotinu, gde je Veljko radio kao obezbeđenje kluba u kome je ona to veče nastupala. Tada se još uvek ništa između njih nije desilo jer je pevačica imala emotivnog partnera. Ipak, posle nekog vremena Seka je imala koncert u Švajcarskoj, gde su se zvanično i upoznali.

Varnice su odmah sevnule, a posle nepunih nedelju dana uplovili su u vezu i sve ostalo je istorija.

- Bila sam veoma napadna kad sam videla Veljka... Dopao mi se odmah fizički. Zatvorila sam oči i rekla: "Ovo će biti moj muž". Osetila sam da je on pravi muškarac za mene. Mada i njegov pogled je govorio sve. Volela sam i boks i pre nego što sam njega upoznala, a kada sam saznala da trenira i on, sve se sklopilo - rekla je Seka svojevremeno u emisiji "Ami dži šou".

Seka Aleksić
foto: Instagram

Seka Aleksić i Veljko Piljikić sinonim su za porodičnu sreću. U domu u Staroj Pazovi uživaju u odrastanju njihova dva sina, Jakova i Jovana, i čini se da njihovu tvrđavu koju su gradili godinama ništa ne može da uzdrma. Pevačica često ističe da je u Veljku pronašla srodnu dušu i da nije mogla da zamisli boljeg oca za sinove, a mnogi su zaboravili kako je ova velika ljubav otpočela. Naime, Seka i Veljko su se upoznali 2009. godine kada je on radio kao telohranitelj pevačice, a ona je napravila prvi korak u njihovom zbližavanju.

Pre Veljka, Seka je bila u vezi sa Mladenom Radulovićem.

Pevačica i Mladen vezu su počeli 2008. Seka je pre ljubavi sa manekenom bila verena za Zorana Kovačevića. A njena romansa sa Radulovićem trajala je do 2010. godine.

Bonus video:

04:26

ESPRESO TVITER: NEKADA MORATE DA SE PRAVITE MUTAVI Teša Tešanović ponovo zapušio usta TVITERAŠIMA!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.