IRINA VUKOTIĆ PRIZOR DANA! "Mislim da je izlišno pitati zašto"! (FOTO)
Foto: Instagram

opa!

IRINA VUKOTIĆ PRIZOR DANA! "Mislim da je izlišno pitati zašto"! (FOTO)

Voditeljka Irina Vukotić je, prema sopstvenom priznanju, apsolutno posvećena ćerkici Iskri čim završi sa svim poslovnim obavezama.

Objavljeno: 20:12h

Da joj je mala Iskra svakodnevno izaziva širok osmeh na licu postalo je jasno i svima onima koji Irinu prate na društvenim mrežama kada je pokazala da je dobra majka i da ima savršen odnos sa svojom mezimicom.

Voditeljka se u toku jučerašnjeg dana pohvalila prizorom koji je zatekla kod kuće posle napornog posla.

1 / 7 Foto: RTV Pink printscreen

Njena ćerkica Iskra je spremila večeru za majku i time je jako iznenadila.

- Iskra sprema večeru. Ne šalim se. Ne tražite recept niti da dođete u goste. Mislim da je izlišno pitati zašto. Kaže: "Šta li bi mi Gordon Remzi (prim.aut. čuveni britanski kuvar) rekao?" - poručila je Vukotićeva uz prizore kako pripreme večere, tako i samog rezultata.

irina vukotić
foto: instagram/irinavukoticc

Podsetimo, Irinu Vukotić gledaoci već neko vreme prate u jutarnjem programu „Pink” televizije, ali ona nije tu počela karijeru.

Irina je postala voditeljka pre dve decenije, a publika je najbolje upamtila kao deo postave „Velikog brata”, gde je vodila emisija u sklopu ovog rijalitija. Međutim, ono što verovatno nije ni slutila jeste da će jedan od učesnika postati njen dečko, a kasnije suprug i otac njenog deteta.

Savo Radović je bio učesnik prve sezone rijalitija koja je emitovana 2006. godine, gde se zadržao nešto više od mesec dana. Vezu su započeli na Dan zaljubljenih kada su zajednički vodili program u jednom noćnom klubu. Ljubav je cvetala iz dana u dan, a venčali su se u Nemačkoj, na intimnoj ceremoniji.

Bonus video:

06:51

Espreso modna policija: Bojana Lazić

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.