DARKO OSTAJE, SVEN IDE! Tajanstvena devojka oplela po barovcu: "NE VOLE GA!"
Foto: Kurir Tv

kurir tv

DARKO OSTAJE, SVEN IDE! Tajanstvena devojka oplela po barovcu: "NE VOLE GA!"

Pratite Rijaliti Bar na Kurir TV

Objavljeno: 16:48h

Sven nije mogao da podnese Bar menadžera, pa je rekao dosta jako ružnih stvari Aleksi nemareći za to da li je ozvučen i da zapravo Nenad može to da čuje.

Rijaliti Bar
foto: Kurir Tv

Jelena Katarina Mitrović, novinarka, tvrdi da se Sven neće dugo zadržati u Baru i da ništa neće smeti da uradi dok mu je tata tu koliko god tako nešto pričao.

- Dok god mu je tata tu, pošto je veoma oštar, neće tu biti ničega. Osim toga moje mišljenje je da će tata ostati, a Sven otići. Sven je jednostavno nezanimljiv, a osim toga nervira većinu takmičara zbog toga što je otišao, a potom se vratio. Mislim da Sven čak i sledeće nedelje ispada - rekla je Jelena.

1 / 6 Foto: Kurir Televizija Printscreen

Sandra Valterović, poznata i kao Seksi Sandra, navela je da ulaska u rijaliti sa svojim bližnjima nije bilo u njeno vreme i da nije lako. Mada bi ona ušla sa tatom kada bi on to želeo.

- Kada sam ja bila u rijalitiju toga nije bilo, sada je sve uznapredovalo. To je apsolutna otežavajuća okolnost, mada možda bi mogla sa tatom jer je on duhovit. Govorim mu ja da bi trebalo da uđe, ali on neće ni da čuje - rekla je Sandra.

Pozivamo sve da svrate i borave u "Baru" i sami se upoznaju sa takmičarima i uživaju u atmosferi u Vlajkovićevoj 8!

04:50

Tajanstvena devojka iz Bara ispričala svoju stranu priče

Pratite i Puls Bara koji vas čeka svakog radnog dana u 13:10 na Kurir televiziji, ukoliko propustite epizodu reprizu Puls Bara možete gledati u 22 časa.

BAR je pravi rijaliti, jer je zasnovan na baru koji stvarno postoji, sa stvarnim učesnicima, sa stvarnim gostima. Učesnici BAR rijalitija će morati da rade i da od zaređenog i žive - da plate komunalije, stan, i da kupe hranu. Osim njihove borbe za 30.000 evra, takmičari će morati da postave Bar na noge jer je to potpuno novo mesto u centru grada, u Vlajkovicevoj 8. Njih 15-oro imaju zadatak da razrade posao, da privuku goste, animiraju ih svojim nastupom i svojim pićima, kao i da od BAR-a naprave najpoznatiji i najposećeniji kafić u gradu.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

02:41

Tajanstvena devojka osudila mladog barovca: NEZANIMLJIV JE I NE VOLE GA

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.