ŠTA SE DEŠAVA SA LJUBAVNICOM MIROSLAVA ILIĆA?! On neubičajeno izašao iz suda, a ovo se desilo sa njegovim sinom!
Foto: Nemanja Nikolić, Ana Paunković

neočekivano

ŠTA SE DEŠAVA SA LJUBAVNICOM MIROSLAVA ILIĆA?! On neubičajeno izašao iz suda, a ovo se desilo sa njegovim sinom!

Posle četiri sata, pevač je vidno raspoložen napustio Palatu pravde.

Objavljeno: 14:36h

Mirjana Antonović, bivša ljubavnica Miroslava Ilića s kojim je na sudu zbog dokazvanja očinstva, nije prisustvovala suđenju u Palati pravde u Beograd jer su letovi iz Amerike, gde živi sa sinom Devinom, zbog nevremena odloženi.

Antonijevićeva je rekla da ne može da daje izjave vezane za suđenje.

"Žao mi je, nije mi dozvoljeno da sad komentarišem bilo šta povezano sa suđenjem. Slobodno pitajte mog advokata. Kad bude suđenje završeno pričaćemo o svemu", kratko je prokomentarisala Mirjana Antonović.

1 / 7 Foto: Stefan Stojanović

Suđenje je u sredi, gde je prisustvovao i pevač Miroslav Ilić, trajalo je četiri sata, svedočila su, navodno, dva svedoka, koja su govorili u Mirjaninu korist. Posle četiri sata, pevač je vidno raspoložen napustio Palatu pravde.

Dan posle suđenja, Mirjana je na Fejsbuk stranici, gde se često oglašava, objavila fotografiju i otkrila svojim pratiocima šta je uradila za svog sina. Naime, napavila mu je palačinke, i to ne američke, debele, već "srpske" palačinke.

"Palačnke za mog Devina", napisala je uz fotografiju, pokazujući koliko je brižna majka.

Podsetimo, Antonovićeva, s kojom je Miroslav Ilić bio pre 30 godina u vezi dok je bio u braku, na sudu je sa pevačem kako bi dokazala da je Miroslav njegov otac.

Inače, Mirjana je govorila je o DNK testiranju.

- Devin i Miroslav su primili sudski nalog da prilože svoj DNK. Devin je to odmah priložio, a Miroslav je odbio i pravi se lud. Može mu se pošto ovde još uvek vlada taj arhaički zakon iz mračnog doba koji podržava takve neodgovorne ličnosti. O izmeni tog zakona uopšte ne bi trebalo da bude bilo kakve diskusije, već odmah treba i mora da se izmeni. On udara direktno po ćeliji familije i uništava celokupnu naciju. Sad mora i sudstvo da se maltretira oko skupljanja raznih dokaza da bi došli do odluke. To košta sve nas, a i sve vas, vremenski i novčano. Ja do juče nisam znala da taj ceh plaća srpski narod, a ne krivac. Šokirala sam se, pošto u Americi taj koji izgubi slučaj plaća sve troškove.

Mirijana, koja živi sa sinom Devinom u Americi, odlučila je da ne dopusti da slavuj iz Mrčajevaca izbegne DNK test i tako narodu pokaže da je Davin zaista njegov sin.

"To što Miroslav pokušava da pobegne od DNK analize je suviše smešno. Mi ne planiramo da dolazimo tokom leta u Srbiju jer smo taj put odložili do kraja godine. Gde god da pobegne ne može da se sakrije jer uvek u Beogradu možemo negde da se sakrije. Može da se krije gde god želi, ali ne može da pobegne od sebe. Do sada sam mislila da će Miroslav doći sebi. Svaki put sam pokušavala da nađem opravdanje za njegove postupke, međutim više neću jer me je povredio kada je rekao da ne želi da upozna svoga sina. Oni su se dogovorili telefonom da se nađu, ali je Gordana zapretila Miroslavu i on nije došao", rekla je ranije Mirijana.

Lepa Brena, Mirjana Antonović
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Bonus video:

04:26

ESPRESO TVITER: NEKADA MORATE DA SE PRAVITE MUTAVI Teša Tešanović ponovo zapušio usta TVITERAŠIMA!

(Espreso


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.