OVO JE ISTINA O NJIHOVOM RASKIDU: Razlike su UTICALE na vezu, a evo i da li je postojala TREĆA OSOBA!
Raskinuli, Foto: Instagram printscreen

oglas

OVO JE ISTINA O NJIHOVOM RASKIDU: Razlike su UTICALE na vezu, a evo i da li je postojala TREĆA OSOBA!

Očigledno su razlike postojale

Objavljeno: 18:09h

Sredinom januara prošle godine u javnost je procurela vest da su balkanska muzicka zvezda, Svetlana Ceca Ražnatović i poznati beogradski ugostitelj Bogdan Srejović u ljubavnoj vezi. Ova veza je počela neposredno ranije, ali zbog učestalih zajedničkih pojavljivanja sa prijateljima po gradu i te kako je postala zapažena i brzo postala saznanje predstavnika sedme sile.

Tokom prethodnog perioda Svetlana i Bogdan su provodili mnogo vremena zajedno, a određene trenutke ljubavne priče su prikazivali na društvenim mrežama. Stekao se utisak celokupne harmonije, kao i porodično bliskih odnos sa obe strane.

1 / 6 Foto: Instagram

To je bio razlog više da nas je iznenadila informacija da je na ovu vezu stavljena tačka, što smo saznali od izvora bliskom ovom paru, a kasnije i od samih aktera koji nisu želeli da daju izjave i pričaju bilo šta konkretnije na ovu temu.

Ono u čemu su jednoglasni bili jeste - više nismo u vezi, ali bićemo prijatelji do kraja života.

Očigledno su razlike postojale, a Ceca i Bogdan nisu savladali sve izazove koji su bili ispred njih, tako da je ova ljubavna priča postala samo uspomena. Ni u jednom detalju nema prostora za senzacionalizmom jer niti je raskid bio buran niti je po sredi treća osoba, već su obe strane shvatile da su emocije izbledele.

U poslednje vreme su češće saznaje za raskide putem društvenih mreža, posebno kada se partneri međusobno otprate na popularnoj društvenoj mreži Instagram, ali ovde to nije slučaj. Ceca i Bogdan se međusobno prate, kao i Srejović sa članovima njene porodice. Bilo kako bilo, na svakome od njih ostaje da svoju novu ljubavnu srecu pronađu u nekoj novoj luci.

Bonus video:

14:13

Espreso Intervju - Ceca

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.