Filip o saradnji sa Anabelom: Nije ispalo kako smo planirali!
Foto: Espreso

intervju

Filip o saradnji sa Anabelom: Nije ispalo kako smo planirali!

Oglasio se nakon svega.

Objavljeno: 22:22h

Zvezda "Granda" Filip Jovanović je pre nekoliko nedelja u emisiji "Zvezde Granda" premijerno izveo pesmu "Kralj". Mi smo kontaktirali ovog mladog pevača i na početku razgovora smo ga pitali zašto je toliko puno vremena prošlo i zašto je tek sada predstavio svoju pesmu, jer su finalisti od prošle sezone još prošle godine predstavili svoje pesme.

– Što se moje pesme tiče, jeste prošlo je dosta vremena od kako sam najavio da se radi. Ali nismo žurili zato što smo obratili pažnju do najsitnijih detalja, jer pesma ima svoju težinu, što se tiče i aranžmana i do samog izvođenja. Nisam se osvrtao na to kad će kolege, svako gleda sebe, ja sam ih tada maksimalno podržao. Mada sam iskreno očekivao malo veću podršku sa njihove strane mislim na kolege, dok mi neki od njih nisu ni čestitali, čas izucezima nekoliko njih.

Da li si pesmu sam finansirao ili si je dobio od Granda?

– Pesmu sa ja birao i sam radio, naravno uz pomoć "Granda" i ljude iz produkcije. Zahvalan sam što sam postao član "Grand produkcije" i što su mi vrata otvorena, za to sam se i borio svih ovih godina. Nedavno si sa Anabelom Atijas u studiju snimao pesmu? Šta se desilo sa tim? – Video je izbačen na "Instagramu" kod Anabele, nismo puno forsirali zato što nije ispalo kako smo planirali zbog neočekivanih okolnosti. Ali biće prilike da se odradi nešto kvalitetnije.

Da li ti se sviđa neka od pesama kolega, finalista "Zvezda Granda" u sezoni u kojoj si se i ti takmičio?

– Ne bih da izdvajam sada čija mi se pesma najviše dopada. Sve su to dobri pevači i svi imaju lepe pesme.

(Espreso/M.V)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.