MARKO OTVORIO DUŠU O SVOM OTKAZU U BARU: Misli da se njegov rad NIJE CENIO!
Marko Tošić, Foto: Kurir TV

kurir tv

MARKO OTVORIO DUŠU O SVOM OTKAZU U BARU: Misli da se njegov rad NIJE CENIO!

Mislio je da će biti drugačije

Objavljeno:

Današnji gosti Puls Bara bili su Marko Tošić koji je sinoć dobio otkaz u Baru i numerolog Goca Dragišić!

1 / 3 Foto: Kurir TV

Marko je rekao da je ponosan na svoje učešće i da se maksimalno potrudio da sve zadatke Bara odradi kako treba.

- Nisam razočaran, kad sam se prijavio za rijaliti mislio sam da je to drugačiji koncept. Mislio sam da će više da se radi, da će akcenat biti na tome. Nisam se snašao po pitanju rijalitija, ali jesam po pitanju posla. Jednu svađu sam samo imao sa Sanjom, ovako van toga nisam pravio gluposti - rekao je Marko.

Rijaliti Bar
foto: Kurir TV

Goca smatra da je Marko imao najmanje glasova jer nije pravio dramu u rijalitiju.

- Mislim da je zbog toga što je bio vredan on napustio rijaliti. Gledaoci generalno ne vole statiku, a Marko je stvarno bio super momak i nije pravio nikakve gluposti. Marko je bio ono što jeste - rekla je Goca.

Jedna od nominovanih sinoć bila je i Kristina Stanković, koja se takođe pridružila gostima u studiju Puls Bara.

01:53

Marko prokomentarisao svoj otkaz u Baru: Mislio sam da će biti drugačije, NIJE SE CENIO MOJ RAD

Atraktivnu plavušu nominovao je njen rijaliti momak Davor, što ovu priču čini komplikovanijom. Kristina se danima uzdržavala da ne pokaže koliko je njegov potez povredio, ali juče je u lajv uključenju priznala Davoru da je povredilo to što je od svih učesnika on nju nominovao.

- Pogođena sam bila zbog nominacije, strah od ispadanja nisam imala jer nisam očekivala da ću ispasti. 1000 emocija je prošlo kroz mene par dana pred toga zbog osobe koja me je nominovala. Mislim da se Davor pokajao što me je nominovao, drago mi je što sam to videla. Da sam ispala, mislim da bi mu toliko bilo krivo da bi "sam sebi d*pe pojeo" - rekla je Kristina.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

01:24

POGLEDAJTE HIT SNIMAK! VASIĆI ULETELI U PROGRAM UŽIVO GREŠKOM: Pošli da zakažu žurku, a završili na televiziji

Pozivamo sve da svrate i borave u "Baru" i sami se upoznaju sa takmičarima i uživaju u atmosferi u Vlajkovićevoj 8!

Pratite i Puls Bara koji vas čeka svakog radnog dana u 13:10 na Kurir televiziji, ukoliko propustite epizodu reprizu Puls Bara možete gledati u 22 časa.

BAR je pravi rijaliti, jer je zasnovan na baru koji stvarno postoji, sa stvarnim učesnicima, sa stvarnim gostima. Učesnici BAR rijalitija će morati da rade i da od zaređenog i žive - da plate komunalije, stan, i da kupe hranu. Osim njihove borbe za 30.000 evra, takmičari će morati da postave Bar na noge jer je to potpuno novo mesto u centru grada, u Vlajkovicevoj 8. Njih 15-oro imaju zadatak da razrade posao, da privuku goste, animiraju ih svojim nastupom i svojim pićima, kao i da od BAR-a naprave najpoznatiji i najposećeniji kafić u gradu.

Bonus video:

01:53

Marko prokomentarisao svoj otkaz u Baru: Mislio sam da će biti drugačije, NIJE SE CENIO MOJ RAD

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.