NEOČEKIVANI PREOKRET U GRUPI "PARNI VALJAK" POVODOM SMRTI!
Foto: Dario Njavro

odlučili

NEOČEKIVANI PREOKRET U GRUPI "PARNI VALJAK" POVODOM SMRTI!

Podsetimo, Aki Rahimovski preminuo je 22. januara u 67. godini.

Objavljeno:

U jeku priprema za predstojeću turneju grupa "Parni valjak" ostala je bez važnog člana i glavnog vokala, pevača Akija Rahimovskog. Ova tužna vest slomila je njegove kolege, koji su mu najpre bili bliski prijatelji, zbog čega su odlučili da odustanu od turneje koja je trebalo da počne kroz dve nedelje.

Bend je saopštio da se svi koncerti otkazuju, kao i da će ljudima koji su već kupili ulaznice za neke od njih, novac biti vraćen.

Grupa je takođe saopštila da će održati koncert u čast Akija Rahimovskog pod nazivom “Valjak i prijatelji: Našem Akiju” u Areni Zagreb, 26. marta 2022, gde će pored ostalih pevača njihove pesme izvoditi Zlatan Stipišić Džiboni koji je ovim povodom na društvenim mrežama napisao:

- Prijatelj sam s mladićima iz Parnog valjka preko trideset godina i to su odnosi koji odavno nisu kolegijalni, nego skoro pa porodični.

Juče su me nazvali sa željom da im se pridružim na dve, tri pesme na koncertu u Areni Zagreb, u čast našeg Akija i naravno da sam tu za njih.

Sačuvati uspomenu na izvanrednog čoveka i muzičara, odati počast nekome ko je sa srcem kao kuća čitav život samo gradio mostove, zaslužuje sve što možemo dati od sebe - napisao je Džiboni na Fejsbuku.

Akiju u spomen, "Parni valjak" i "Croatia Records" prošle nedelje pokrenuli su i inicijativu u kojoj je više od 150 radio-stanica širom regiona emitovalo pesmu “Ponovo”, poslednju snimljenu Akijevu pesmu, tačno u vreme njegove sahrane 27. januara, na zagrebačkom Mirogoju.

Podsetimo, Aki Rahimovski preminuo je 22. januara u 67. godini.

parni valjak
foto: Printscreen Youtube

Bonus video:

00:34

PARNI VALJAK UPALIO MOTORE: Partizan počeo pripreme za novu sezonu (VIDEO)

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.