ISPLIVALA UBILAČKA SCENA POLU-GOLE SENIDE HAJDARPAŠIĆ! Ne prestaje da se deli, bezobrazna poza ostavlja bez daha!
Foto: Instagram

provokativno

ISPLIVALA UBILAČKA SCENA POLU-GOLE SENIDE HAJDARPAŠIĆ! Ne prestaje da se deli, bezobrazna poza ostavlja bez daha!

Ona svoje fanove na Instagramu često počasti izazovnim fotkama i zanosnim oblinama.

Objavljeno: 14:36h

Pevačica Senida Hajdarpašić, poznatija kao Senidah, često sa pratiocima na društvenim mrežama deli provokativna izdanja, a poslednja objava je mnoge zaintrigirala i iznenadila.

Poznato je da pevačica danima unazad uživa na egzotičnoj destinaciji, ali isto tako odvoji vreme kako bi zagolicala maštu svima onima koji je prate, a po svemu sudeći, to joj i te kako pođe za rukom.

Naime, ona se slikala ispred ogledala u crvenom kupaćem kostimu, a možemo se primetiti da Senida savršeno izgleda i da prati računa o svojoj liniji i izgledu.

Senidah
foto: Instagram

Mnogi su oduševljeni tim što pevačica ne koristi fotošop i razne programe za ulepšavanje, snima se u prirodnim izdanjima i bez šminke, te redovno dobija veliki broj pozitivnih komentara i komplimenata.

Podsetimo, Senida je nedavno napadnuta u jednom klubu u Prnjavoru u Bosni i Hercegovini, gde je tada imala nastup, preneo je Kurir tada.

Prema rečima izvora koji je bio na licu mesta, dok je pevačica bila na sceni bačen je suzavac na binu, zbog čega je nastup odmah prekinut, dok se ona nije oglašavala povodom tog nemilog slučaja.

1 / 7 Foto: Instagram

Bonus video:

00:07

Senidah se skinula

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.