SRPSKOJ GLUMICI VERENIK PUCAO U GLAVU PA UBIO SEBE: Tragedija koja je UZDRMALA Srbiju, jedva se izvukla i PROMENILA
Foto: Printscreen

ostavila ružno iza sebe!

SRPSKOJ GLUMICI VERENIK PUCAO U GLAVU PA UBIO SEBE: Tragedija koja je UZDRMALA Srbiju, jedva se izvukla i PROMENILA

Nakon žustre svađe je pokušao da je ubije, a onda je ubio sebe

Objavljeno:

Glumicu Ivanu Panzalović u septembru 2017. godine verenik je pokušao da ubije pogodovši je metkom u glavu, usledila je operacija, a Ivana se sada potpuno oporavila.

Ivana se dugo godina bavila glumom pre nemilog događaha, ali je javnost upoznala preko crne hronike kada je njen verenik pokušao da je ubije.

Ivana Panzalović, Srđan Cvetanović
foto: Printscreen/Facebook/Privatna arhiva

Ivana je dve godine nakon stravičnog događaja otkrila kako sa ove vremenske distance gleda na sve to i da li joj se vraćaju slike tog jezivog prizora.

– Uopšte se ne osvrćem na te stvari. To je neko davno prošlo vreme za mene, prevaziđeno i fokusirana sam na sadašnje vreme, budućnost, na svoj posao. Zapravo ja ne volim da govorim i ne govorim o tome. Važno mi je ono što radim i tome sam posvećena. Prisutna sam samo u sadašnjem trenutku i gledam samo na budućnost – rekla je Ivana tom prilikom.

1 / 7 Foto: Printscreen/Youtube

Ivana se dugo nije pojavljivala u javnosti, a pre nekog vremena otkrila je preko društvenih mreža da je u vezi i da je konačno ponovo srećna. Vratila se glumi, ali i boksu koji je nekada trenirala.

Nakon što je u prvoj nedelji septembra 2017. godine vodila bitku za život, posle teške operacije na mozgu, Ivana je dobila šansu za novi život, a stravičnog događaja danas se nerado priseća i o njemu veoma retko govori.

Bonus video:

00:14

Espreso čestitke: Milica Dugalić

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.