SRPKINJA KOJOJ JE SPORTISTA PROMENIO ŽIVOT IZ KORENA! Iz Požarevca se preselila u Mumbaj, postala HOLIVUDSKA ZVEZDA
Foto: Instagram

ŽIVOPISNO

SRPKINJA KOJOJ JE SPORTISTA PROMENIO ŽIVOT IZ KORENA! Iz Požarevca se preselila u Mumbaj, postala HOLIVUDSKA ZVEZDA

U početku je lepa 29-godišnjakinja radila kao model, no već 2013. pojavila se u bolivudskoj političkoj drami "Satyagraha".

Objavljeno:

I dok je malo ko u Srbiji čuo za Natašu Stanković, ova lepotica iz Požarevca je prava zvezda u Indiji. O tome najbolje svedoči i broj njenih pratilaca na Instagramu - ima ih preko 3,2 miliona, ali i činjenica da je udata za jednog od tamošnjih najpoznatijih igrača kriketa Hardika Pandju.

Nataša je model, glumica i plesačica, a sve svoje talente na najboji način iskoristila je u Indiji gde živi i radi od 2012. godine. Ona se u Mumbaj preselila iz Požarevca, u pokušaju da izradi filmsku karijeru, a to joj je i pošlo za rukom.

U početku je lepa 29-godišnjakinja radila kao model, no već 2013. pojavila se u bolivudskoj političkoj drami "Satyagraha". Ova uloga otvorila je Nataši vrata indijskog šoubiznisa, te je nakon toga učestvovala u njihovom rijaliti šou "Bigg Boss", te u njihovoj verziji šoua "Ples sa poznatima".

Ova crnka je neretko tema indijskih tabloida, a svojevremno se zabavljala i sa poznatim glumcem Alijem Gonijem, no ni sada njen privatni život nije ništa manje uzbudljiv. Naime, ona se u januaru 2020. verila za čuvenog indijskog sportistu Hardika Pandju, a par je stao i na ludi kamen tokom pandemije kovida.

Nataša Stanković
foto: Instagram

Par je u julu 2020. dobio i sinčića Agastja, a veoma često dele zajedničke fotografije i snimke, koji jasno pokazuju da uživaju u ljubavi, ali i luksuznom životu.

Inače, zanimljivo je da je Nataša učestvovala i u spotu za pesmu "Gili Gili" MC Stojana u avgustu prošle godine.

Nataša Stanković
foto: Instagram

Bonus video:

06:42

Espreso Twitter: Nada Macura

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.