DANAS SVI PLAČU ZBOG RASTE! Isplivao dirljiv dokaz! (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić

tužno

DANAS SVI PLAČU ZBOG RASTE! Isplivao dirljiv dokaz! (FOTO)

Podsetimo, Ana i Rasta su izgladili odnose nakon razvoda, o čemu je svedočila i njena nedavna fotografija, kojom mu je čestitala krsnu slavu, pozirajući zajedno sa ćerkicom.

Objavljeno: 18:10h

Reper Stefan Đurić Rasta trudi se da svoje slobodno vreme provede sa svojom mezimicom, ćerkicom Tarom, koju je dobio u braku sa Anom Nikolić, a njegova najnovija objava oduševila je sve.

Naime,reper se oglasio putem Instagrama, uz dirljive fotografije i saopštio da je upravo Tara njegov najveći fan. Devojčica često od oca traži da zajedno gledaju njegove spotove i slušaju njegove pesme, zbog čega je Rasti puno srce.

Stefan Đurić Rasta
foto: Aleksandar Stojanović

- Ne znam kako Bogu da se zahvalim na tome da je moje dete moj najveći fan, beskonačno je u stanju da sedimo i gledamo sve moje spotove. Uvek na njenu inicijati. Ljubav - stoji u reperovoj objavi uz koju je dodao fotografiju na kojoj se vide kako njih dvoje sede za lap-topom, a potom i onu na kojoj su zagrljeni.

Inače, Ana i Rasta su izgladili odnose nakon razvoda, o čemu je svedočila i njena nedavna fotografija, kojom mu je čestitala krsnu slavu, pozirajući zajedno sa ćerkicom.

Podsetimo, Stefan Đurić Rasta pre nešto više od mesec dana počeo je da nosi nanogicu, te zvanično služi kaznu od godinu dana kućnog pritvora koju je dobio nakon što je sklopio sporazum o priznanju krivice za posedovanje narkotika za ličnu upotrebu.

Rasta
foto: Instagram

Bonus video:

00:24

RASTA SE POSVETIO MEZIMICI: Reper sa malom Tarom najviše UŽIVA, evo kako su otac i ćerka proveli vreme! (VIDEO)

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.