NEĆETE VEROVATI U KAKVOM IZDANJU JE UHVAĆENA JELENA KRUNIĆ! Ovo je dokaz koji će sve ostaviti bez teksta! (FOTO)
Foto: Sonja Spasić

iznenadila

NEĆETE VEROVATI U KAKVOM IZDANJU JE UHVAĆENA JELENA KRUNIĆ! Ovo je dokaz koji će sve ostaviti bez teksta! (FOTO)

Jelena se u jednom trenutku ošišala i na ćelavo, dok je ranije imala nadogradnju i kosa joj je bila duga.

Objavljeno:

Bivša učesnica rijalitija "Zadruga" Jelena Krunić svojim izgledom je iznenadila mnoge koji je nisu pratili otkako je izašla iz rijalitija pre nekoliko godina.

Prema mišljenju mnogih, Jelena ne izgleda ni blizu onoga kako je ranije izgledala, a sudeći po fotografijama koje je pre nekoliko dana zabeležio naš paparaco, čini se da se prilično ugojila.

Inače, mnogi su i prethodnih meseci komentarisali kako se Jelena sigurno ugojila oko 10-ak kilograma, s obzirom na sadašnji izgled koji ljudi gledaju na Instagramu.

Jelena Krunić
foto: Kurir

Jelena se u jednom trenutku ošišala i na ćelavo, dok je ranije imala nadogradnju i kosa joj je bila duga, pa je nekoliko meseci bila u procesu puštanja kose, kako bi opet imala dugu kosu, po kojoj je prepoznatljiva.

Fotografisana je u skoro pa neprepoznatljivom izdanju sa viškom kilograma i izobličenim licem, koje je rezultat i brojnih estetskih intervencija kojim se godinama podvrgavala.

Naime, ona je došla u jedan frizerski salon u centru grada, kako bi stavila novu nadogradnju. Kako je primećeno, ona je bila vrlo raspoložena, pa se sve vreme smejala, plezila i snimala za svoje mreže, dok se spremala da za nekoliko sati postane dugokosa plavuša, čime se odmah pohvalila i na svom Instagramu.

Jelena Krunić
foto: Kurir

Bonus video:

05:03

KRUNIĆEVA SE NAŠLA U BANETOVIM USPOMENAMA: Ivana glumila sreću, pa se sad SLOMILA! Ovako govori o BIVŠEM! (VIDEO)

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.