Miroslav Ilić ispratio oca na večni počinak: Ovo je najteži gubitak za mene (FOTO)

Tužna povorka

Miroslav Ilić ispratio oca na večni počinak: Ovo je najteži gubitak za mene (FOTO)

Pevač je sahranio oca u rodnim Mrčajevcima u prisustvu brojne rodbine, prijatelja i kolega
Objavljeno: 12:49h

Pevač Miroslav Ilić oprostio se od oca koji je preminuo u 91. godini u rodnom selu Mrčajevci. Života Ilić sahranjen je u porodičnoj grobnici po svim propisanim narodnim običajima.

Sharani su pored brojne porodice prisustvovali i prijatelji, komšije, kao i Miroslavljeve kolege sa estrade Miša Mijatović, Radiša Urošević i Ceca Ražnatović koja je došla u društvu svoje sestre Ljidije Ocokoljić.
Ražnatovićeva je zagrlila kolegu i prijatelja i pružila mu podršku poručujući mu da bude jak.
Ilićeva ćerka Marije je bila neutešna, a njen bol je pokušao da ublaži njen suprug Dragan Šutanovac.
U kapeli je prvo održano opelo, a posle toga je povorka polako krenula da isprati Životu na večni počinak. Miroslav Ilić je sve vreme stajao pored kovčega i primao saučešće, dok su ljudi sve više i više navirali. Uz pevača je sve vreme bila njegova supruga Gordana, kao i sin Marko i ćerka Marija, a sahrani su prisustvovali i unuci.
Zvaničnog govora nije bilo, ali se Ilić požalio da mu je ovo najteži gubitak u životu. S obzirom da mu je majka umrla kada je imao 25. godina, bio je veoma vezan za oca. Slavuj iz Mrčajevaca je dostojanstveno ispratio oca i nije zaplakao dok ga nije spustio u grob. (Espres.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.