SADA SMO SVE VIDELI! KULA BEOGRAD ZASIJALA SA LIKOM JOVANE JEREMIĆ!
Jovana, Foto: Tik tok printscreen/l.e.m.a.x, Printscreen Instagram/jovanajeremic

DA LI JE MOGUĆE?

SADA SMO SVE VIDELI! KULA BEOGRAD ZASIJALA SA LIKOM JOVANE JEREMIĆ!

Ljudi trljaju oči i ne veruju šta vide!

Objavljeno: 13:11h

Voditeljka Jovana Jeremić latla se mikrofona u jutarnjem programu na početku godine i zapevala svojim gostima, ali i gledaocima.

Iako je poznato da Jeremićeva često zna da šokira javnost svojim potezima i izjavama, tada je otišla korak dalje i u uživo programu uzela mikrofon u ruke i počela da peva.

1 / 6 Foto: RTV Pink printscreen

U jednom trenutku joj je i pukao glas, a ali su joj gosti pružili podršku. Ovaj snimak je postao toliko viralan da je voditeljka bila broj jedan sa pregledima.

Jedan fotošopirani video je postao apsolutni hit na Tik Toku. Trenutak kad Jovani puca glas zabeležen je, a sada i fotošopiran na Kuli Beograd. Sve izgleda realistično, a mnogi gledaju i ne veruju šta vide.

Pogledajte o čemu je reč:

Čak je i voditeljka na svom profilu objavila ovaj snimak koje je mnoge nasmejao.

Jovana Jeremić
foto: Tik tok printscreen/l.e.m.a.x, Printscreen Instagram/jovanajeremic

Podsetimo, pre par dana voditeljka Jovana Jeremić je sa pratiocima na društvenim mrežama podelila interesantnu situaciju koja joj se dogodila.

Naime, Jovana je, kao i mnogi pravoslavni hrišćani povodom Bogojavljenja, sinoć u ponoć zamislila želju, koja se, prema verovanju, ostvaruje, a onda je usledilo nešto što je protumačila kao znak od Boga.

1 / 5 Foto: Printscreen Instagram/jovanajeremic, RTV Pink printscreen

- Noćas sam pomislila želju, niotkuda, ničim izazvana, proletela je golubica pored mene i pravo u nebo i onda se potvrđuje moja rečenica da sve u životu možeš da kupiš, osim duše. Sa njom moraš da se rodiš. Ne da Bog na svog - napisala je na Instagramu Jeremićeva.

Bonus video:

00:07

Espreso čestitke: Sanja Stojanović

(Espreso/M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.