DEFORMISALA SE! Marinu Visković spasavao hirurg, IZGLEDALO GROZNO FUJ! (FOTO)
Foto: Instagram prinscreen/marina_viskovic_official

au!

DEFORMISALA SE! Marinu Visković spasavao hirurg, IZGLEDALO GROZNO FUJ! (FOTO)

Ovo iskustvo ne želi da ponovi

Objavljeno:

Atraktivna pevačica Marina Visković ne krije da je u svoj izgled uložila dosta novca i da je korigovala delove tela za koje je smatrala da je to potrebno.

1 / 7 Foto: Damir Dervišagić

Viskovićeva je pristalica estetske hirurgije, a sada je ispričala kroz šta je sve prošla kako bi došla do savršenog izgleda.

- Vrh nosa sam korigovala i usta, koja sam izvadila iz čak trećeg zahvata, jer su se deformisala bila i izgledalo je grozno, fuj! Nikada to ne bih više uradila. Smrt za sve džombe na ustima! Hvala Bogu, sada je sve ok. Znači jagodice nisam, zatezala oči nisam i to mi je jezivo, izgledaju svi kao da su poludeli - odgovorila je Marina Visković.

Marina Visković
foto: Instagram prinscreen/marina_viskovic_official

Pevačica je podelila i fotografiju na kojoj je pokazala pratiocima da je otišla da reši problem u usnama, budući da je nekoliko puta aplicira biopolimer u njih. Usne su se deformisala, zbog čega je bila prinuđena da ih reši hirurškim putem.

Marina je apelovala na svoje pratioce da, kada budu hteli nešto da koriguju na sebi, obavezno provere kod koga i kako to rade, da materijal bude legalan.

Bonus video:

00:14

Espreso čestitke: Milica Dugalić

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.