KOLIKO LI JOJ JE BILO PRIJATNO! DANICA MASKIMOVIĆ MORALA DA GA ZAJAŠE: Glumica ISPUNILA sebi VELIKU ŽELJU! (FOTO)
Foto: printscreen

opa!

KOLIKO LI JOJ JE BILO PRIJATNO! DANICA MASKIMOVIĆ MORALA DA GA ZAJAŠE: Glumica ISPUNILA sebi VELIKU ŽELJU! (FOTO)

Kao rođendanski poklon!

Objavljeno:

Glumica Danica Maksimović proslavila je 69. rođendan na Maldivima u prelepom okruženju.

1 / 10 Foto: Instagram printscreen/danymaksi

Na pragu osme decenije života lepa Dana još jednom je potvrdila svoj višegodišnji moto da je za srećan i ispunjen život potrebna pre svega odluka da se tako živi.

Na Maldivima je uživala u prelepoj prirodi, suncem okupanim plažama, prozirnom moru i pesku. I najzad je odlučila da sebi ispuni davnašnju želju - da pliva sa delfinima.

Danica Maksimović
foto: instagram/danymaksi

Sem što se družila sa ovim preleminitim i pametnim životinjama, Danica ih je i jahala, a o svemu se pohvalila na svom instagram profilu, u zasebnom storiju.

Podsetimo, Danica Maksimović svakodnevno svoje partioce obraduje vrelim i golišavim fotografijama na kojima pokazuje koliko uživa u životu i da joj godine ne mogu ništa. Lepa glumica oduvek važi za seks bombu, pa i dan danas na račun svog izgleda dobija pregršt pozitivnih komentara.

Njen izgled svakodnevno hvale, te glumica sada otkriva recept.

- To je moja priroda, vedar duh, neki fajterski duh! Ne posustajem pa nije ni čudno što ovako izgledam u svojim godinama. Vežbam, pridajem značaj ishrani i zdravom životu, idem u prirodu, volim da šetam i to je nešto što mene održava u kondiciji koja mi je neophodna- otkrila je glumica, a kako kaže sve to je neophodno da bi čovek bio srećan i zadovoljan.

Bonus video:

00:07

Espreso čestitke: Elma

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.