ANA KORAĆ PROGOVORILA O ODNOSU SA SORAJOM, PA OTKRILA BITNU STVAR U VEZI TRUDNOĆE!
Ana i Soraja, Foto: Printscreen Instagram

OVO NISTE ZNALI

ANA KORAĆ PROGOVORILA O ODNOSU SA SORAJOM, PA OTKRILA BITNU STVAR U VEZI TRUDNOĆE!

Starleta je bila iskrena.

Objavljeno:

Gostujući u emisiji ''Amidži šou'' Ana Korać odgovorila je na pitanja koja zanimaju javnost. Pre svega otkrila je da je spremna da se ostvari u ulozi majke.

Ana Korać
foto: Instagram

- Spremna sam da rodim devojčicu, stvarno bih bila srećna. Neću da izgovorim ime, jer bi se sutra sve tako zvale. Niko se tako ne zove u Srbiji, u svetu da - rekla je Ana i otkrila da li se i dalje druži sa Sorajom Vučelić, ali i kako reaguje na komentare da previše fotošopira svoje fotografije.

Soraja Vučelić
foto: Instagram

- Družim se sa Sorajom. Svakako prozivaju sve, pa i mene. Mislim da sam završila sa plastičnim operacijama - rekla je Koraćeva, a onda otkrila kako komentariše izgled Maje Marinković i da li bi ponovo ušla u ''Zadrugu''.

-Nemam komentar za Maju. Sad kad bih ušla u Zadrugu mislim da bih poludela za dva dana i mislim da ne bih ušla - kaže Ana.

1 / 5 Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

Podsetimo, bivša rijaliti učesnica Ana Korać često se nalazi na udaru optužbi da navodno predstavlja svoj život mnogo glamuroznijim i lepšim nego što je to zaista slučaj.

Starleta se po svemu sudeći ne osvrće na negativne komentare, a sada je ponovo isprovocirala pratioce kada je objavila snimak novih skupocenih poklona koje je dobila od imućnog dečka.

Njen izabranik ju je obradovao nakitom jednog poznatog brenda. Ana je usnimila parfem, prsten i narukvicu, a posebna narukvica iz kolekcije košta basnoslovnih 103.844 evra.

Cena je jasna, kada se pogledaju specifikacije proizvoda, koji je optočen dijamantima, smaragdima i oniksom, a uz to je dobila i odgovarajući prsten. Osim nakita, dečko joj je poklonio i torbicu prekrivenu kristalima.

Anu Korać su nedavno korisnici društvenih mreža optužili da je slagala da joj je dečko poklonio luksuzni automobil, već da ga ona iznajmljuje i da plaća dnevno oko 100 evra. Ana se ubrzo oglasila i demantovala ove glasine.

Bonus video:

00:14

Espreso čestitke: Milica Dugalić

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.