BJELOGRLIĆ SA SUPRUGOM U SUZAMA ZBOG ĆERKE MIE: Desilo se neočekivano, sada je SVE SVRŠENO!
Foto: Stefan Jokić

roditelji podrška!

BJELOGRLIĆ SA SUPRUGOM U SUZAMA ZBOG ĆERKE MIE: Desilo se neočekivano, sada je SVE SVRŠENO!

Saopštila im vesti!

Objavljeno: 17:08h

Ćerka Dragana Bjelogrlića krenula je očevim stopama i retko je viđamo u medijima. Ne voli popularnost i radi iza kamera, a već nekoliko meseci imala je bitnu stvar koju je završavala.

1 / 6 Foto: STEFAN STOJANOVIĆ

Dragan i Maja Bjelogrlić beskrajno su ponosni na ćerku Miu, koja je baš kao i sin Aleksej krenula očevim stopama. I dok je Aleksej svoje mesto pronašao u svetu glume, Mia je odabrala da se nađe iza kamere, baš kao što njen otac preferira u poslednjih nekoliko godina.

Naime, ćerka Dragana Bjelogrlića posvećeno je radila kao kreator petodelne dokumentarne serije "Ona se budi" koja govori o položaju i emancipaciji žene u Srbiji.

- Ideja za serijal „Ona se budi“ je nastala kao posledica nedostatka javne diskusije na temu rodne ravnopravnosti. Bila mi je želja da napravim emisiju koja će biti dostupna i razumljiva svima, koja će po prvi put otvoriti neke teme koje su u ovom društvu tabu ili o kojima, još gore, niko i ne razmišlja. Polazeći upravo od ideje da svaki ugao posmatranja nudi samo deo istine, nastojimo da analiziramo sve delove ove složene teme i ponudimo gledaocima celovitu sliku - rekla je za "N1" Mia, autorka serije koja će svetlost dana ugledati 31. januara i emitovaće se u pet epizoda.

Mia Bjelogrlić
foto: Damir Dervišagić

Ćerka Dragana Bjelogrlića oca i majku posebno je učinila ponosnima, jer svesni da je odrasla u zrelu ženu, koja se bavi ozbiljnim i društveno odgovornim temama, svesni su da su prvenicu izveli na pravi put.

Dragan Bjelogrlić
foto: STEFAN STOJANOVIĆ

Mia se ne eksponira javno, trudi se da svoj privatni život vodi daleko od očiju radoznalih, a svoje uspehe proslavlja uvek u krugu porodice i prijatelja bez mnogo pompe. Veoma je uspešna mlada devojka, a od majke je, nesumnjivo nasledila lepotu i damsko držanje.

Studentkinja je Fakulteta političkih nauka u Beogradu i veoma je angažovana, kada su društvene teme u pitanju, a njen "twitter" nalog jedina je društvena mreža na kojoj je izuzetno aktivna.

Mia Bjelogrlić
foto: Printscreen Instagram/miabjelogrlic

Bjelina ćerka ne voli da se eskponira u medijima, a sudeći po fotografijama voli da putuje, provodi vreme sa prijateljima i da se sređuje baš kao i svaka devojka njenih godina.

Bonus video:

12:24

ESPRESO TWITTER: Jovana Jeremić napravila ludilo u studiu

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.