PRESLATKA BUCKILI SA GLASOM: Pre 13 godina NIKO tada nije ni slutio da će biti ZVEZDA, o NJOJ se danas puno piše
Foto: facebook/printscreen

niste znali!

PRESLATKA BUCKILI SA GLASOM: Pre 13 godina NIKO tada nije ni slutio da će biti ZVEZDA, o NJOJ se danas puno piše

Svojom harizmom je plenila i kao devojčica, snagom volje je uspela da promeni svoj život!

Objavljeno:

Zvezda Granda Krstinja Todorović operisana je i odstranila je višak kože koja joj je ostala da visi pošto je, posle operacije želuca, smršala 88 kilograma.

1 / 8 Foto: Printscreen

Operaciju je, kao što je i obećao, platio Saša Popović, i koštala je oko 6.000 evra, koliko, kako smo saznali, košta uklanjanje viška kože na stomaku, struku i leđima.

Todorovićku je javnost upoznala tokom takmičenja u emisiji "Zvezde Granda". Sa 22 godine i 160 kilograma odlučila se da svoju sreću iskusi i pokaže čitavom svetu i da uprkos kilogramima dokaže da joj samopouzdanja ne manjka.

Sad je osvanuo snimak od pre 13 godina, kada je mala Krstinja prvi put uzela mikrofon i pred žirijem zapevala. Krstinja je i tada bila bucka, ali je samouvereno stala pred žiri i na kraju dobila pohvale i aplaz.

Podsetimo, učesnica “Zvezda Granda”, Krstinja Todorović osvojila je publiku svojim raskošnim vokalom, ali i istrajnošću i upornošću. Naime, Krstinja se prvi put pred širokim auditorijumom pojavila u takmičenju “Pinkove Zvezde”, da bi proteklih nekoliko godina bila uporan takmičar “Zvezda Granda”. Da je istrajna i grčevito stremi ka svom cilju, dokazuje i to što je ova devojka iz Podgorice uspela da skine čak 80 kilograma!

Kao jedna od miljenica žirija i produkcije, čelnik Granda, Saša Popović, obećao je Krstinji operaciju viška kože, sa čim će sigurno imati problema nakon gubitka ovolikog broja kilograma. Mediji su upitali Todorovićevu kada će otići pod nož, pa svoje telo dovesti do savršenstva.

Bonus video:

00:07

Espreso čestitke: Sanja Stojanović

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.