MOTIVACIONE PORUKE PO ZIDOVIMA, NEŽNO I MODERNO: Pogledajte kako izgleda stan Marije Kilibarde i Baneta Vučelića!
Foto: Instagram

opa!

MOTIVACIONE PORUKE PO ZIDOVIMA, NEŽNO I MODERNO: Pogledajte kako izgleda stan Marije Kilibarde i Baneta Vučelića!

Sve je u skladu!

Objavljeno: 18:27h

Dom Marije Kilibarde oaza je mira popularne voditeljke, koja nakon napornih poslovnih obaveza i jurcanja po gradu najviše voli da slobodno vreme provodi u svoja četiri zida sa izabranikom

1 / 7 Foto: Damir Dervišagić

Lepo, nežno, moderno, sa ukusom, stilizovano samo su neke od reči kojima se može opisati dom Marije Kilibarde i Baneta Vučelića.

Marija Kilibarda
foto: Instagram/kilimara

Atraktivna voditeljka, koja iza sebe ima 20 godina uspešne karijere, i sin glumice Ljiljane Dragutinović svega godinu dana od početka zabavljanja uplovili su u zajednički život, a Marija je insistirala da u već opremljen Banetov stan unese svoj pečat.

Marija Kilibarda
foto: Instagram/kilimara

Beli kuhinjski elementi, svetlo plava fotelja njena su ideja, kao i uokvirene crno-bele fotografije i motivacione poruke na zidovima.

Marija je u svom novom domu napravila i kutak za čitanje, koji joj je omiljeni deo stana.

Marija Kilibarda
foto: Instagram/kilimara

Dom Marije Kilibarde mesto je u kom voditeljka i njen emotivni partner vole da provode najviše vremena, spremaju omiljene poslastice, posebno rolnice od cimeta i gledaju filmove. U svom kutku, bez gostiju, zaljubljeni par dočekao je i Novu Godinu, a san im je da u 2022. organizuje venčanje.

Podsetimo, Marija je duži vremenski period krila svog izbranika i uživala u ljubavi daleko od očiju javnosti. Voditeljka je posle silnih nagađanja o svom ljubavnom životu odlučila da stane na put i objavila fotografiju sa partnerom i time otkrila sa kim je u vezi.

- Meni je Branislav uneo takav mir i spokoj, ali i sigurnost i ljubav, verovatno u najluđem i najizazovnijem periodu mog života. Doduše, svačiji život je bio turbulentan zbog aktuelne situacije. U takvom trenutku desio mi se neko ko mi je doneo spokoj, a to je neprocenljivo - kazala je jednom prilikom Kilibarda.

Bonus video:

00:08

Espreso čestitke: Tijana Milentijević

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.