ATINA TOŠIĆ PO PRVI PUT U JAVNOSTI OD DRAME NJENIH RODITELJA: Pogledajte šta je objavila Karleušina i Duškova ćerka
Jelena Karleuša, Foto: Instagram/karleusastar

pelepa

ATINA TOŠIĆ PO PRVI PUT U JAVNOSTI OD DRAME NJENIH RODITELJA: Pogledajte šta je objavila Karleušina i Duškova ćerka

Povukla je najbolje od oba roditelja

Objavljeno: 14:24h

Ćerka Jelene Karleuše i Duška Tošića, Atina Tošić, koja je ranije bila veoma aktivna na društvenim mrežama, od kako je u porodičnom domu na Dedinju izbio sukob između njenih roditelja, nije objavljivala ništa na Instagramu, gde je veoma aktiva, a sad je pevačica objavila njihovu zajedničku fotografiju.

Jelena Karleuša, Atina Tošić, Nika Tošić
foto: Instagram printscreen/karleusastar

Ima tome nekoliko meseci, od kada se "tiktokerka" Atina Tošić povukla sa društvenih mreža. I dok su stariju ćerku Duška i Jelene pratili komentari da je mini kopija svoje majke, koju krase lepota i talenti, izgleda da je Atina ipak nešto nasledila i od oca - povučenost i odlučnost da se iz javnosti skloni onda kada je to najpametnije.

Zato je Atina Tošić jedini član porodice koji se nije oglasio ni na jednoj društvenoj mreži, u vreme kada je njena porodica bila glavna tema domaće javnosti. Pustila je da njeni roditelji donesu odluku, ne birajući strane.

1 / 6 Foto: Instagram printscreen/karleusastar

Prva fotografija Atine Tošić posle dužeg vremena pokrenula je niz pozitivnih komentara. Fanovi, koji su stariju ćerku Jelene Karleuše i Duška Tošića dobili priliku da je na Jeleninom "Instagramu" vide posle nekoliko meseci oduševljeno su komentarisali njenu lepotu, izgled, ali i mudru odluku da se iz javnosti povuče dok se strasti ne smire, jer ona je ipak samo dete, koje zaslužuje mirno odrastanje i sopstvenu privatnost.

Podsetimo,pevačica Jelena Karleuša prijavila je policiji supruga fudbalskog menadžera Duška Tošića jer ju je kako navode mediji pljunuo i ošamario u porodičnom domu na Dedinju.

On je, navodno, pevačici zadao udarac otvorenom šakom u predelu lica, gde je navodno od udarca zadobila povredu u predelu lica sa desne strane u vidu posekotine, pišu portali.

U tom trenutku su na licu mesta bili i svedoci, odnosno rodbina. Kako Kurir nezvanično saznaje Karleuša neće da daje izjave, nego će svi zajedno u policiju.

Dežurni zamenik Prvog osnovog tužioca naložio je da se obavi razgovor sa prijavljenim Duškom Tošićem i svedocima koji su prisustvovali nasilju, nakon čega će biti izvršena procena rizika o eventualnom nasilju u porodici, piše Kurir.

Kako su mediji ranije prenosili, ovo nije prvi put da je ona Duška prijavila zbog nasilja u porodici. Ona je pre oko dve godine optužila svog supruga da je fizički nasrtao na nju. Tada ga nije krivično gonila.

Mediji ne prestaju sa spekulisanjem šta se dešava na relaciji Karleuša - Tošić.

Bonus video:

10:32

JA SAM KARMIČKI PREDODREĐENA ZA DRAME! Jelena Karleuša za Espreso o BORBI sa PORODICOM i pokretanju BIZNISA!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.