OVU GLUMICU STE OBOŽAVALI U MONTEVIDEU, A OVO NISTE ZNALI O NJOJ: Njen bivši MUŽ je bio u vezi sa OVOM PEVAČICOM!
Foto: Printscreen

au

OVU GLUMICU STE OBOŽAVALI U MONTEVIDEU, A OVO NISTE ZNALI O NJOJ: Njen bivši MUŽ je bio u vezi sa OVOM PEVAČICOM!

U Sidneju su posle dve godine obavili i građansko venčanje, a samo godinu dana nakon toga usledio je razvod

Objavljeno:

Glumica Danina Jeftić svoju prvu ulogu na televiziji odigrala je 2008. godine u seriji “Pare ili život”. Ipak, veliku pažnju na sebe skrenula je ulogom simpatične Rose u filmu “Momtevideo, Bog te video”.

Posle toga smo imali priliku da je gledamo i u seriji “Budva na p(j)enu od mora”, a onda se povukla iz javnosti na neko vreme.

Naime, Danina se 2013. godine u Crkvi Svetog Marka udala za producenta Aleksandra Kukanjca. Ubrzo su dobili i sina, a devet meseci nakon venčanja preselili su se u Australiju.

U Sidneju su posle dve godine obavili i građansko venčanje, a samo godinu dana nakon toga usledio je razvod.

Glumica se sa sinom vratila u Beograd i nikada nije želela da komentariše privatni život, mada se šuškalo da sa bivšim suprugom nije u dobrim odnosima i da mu brani da viđa sina.

1 / 3 Foto: printscreen

Svojevremeno je rekla da je na televiziji nije bilo jer uloge koje su joj nudili, za nju nisu bile dovoljno inspirativne i zanimljive, ali sada je došlo do promene i lepu Daninu možemo gledati u popularnoj seriji “Igra sudbine” u ulozi novinarke Klaudije.

Ono što je posebno zanimljivo jeste to da je pre veze i braka sa Daninom, Aleksandar Kukanjac bio u vezi sa pevačicom Aleksandrom Radović.

Pričalo se da je upravo njemu Aleksandra posvetila neke od svojih najvećih hitova, te je mnoge iznenadio njihov raskid. Nakon toga je svako otišao svojim putem.

Bonus video:

00:08

Espreso čestitke: Tijana Milentijević

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.