OVAKO JE IZGLEDAO PRVI JAVNI NASTUP JOVANE JEREMIĆ: I 2003. je imala čuveni POKRET ruke!
Foto: Printscreen

hit

OVAKO JE IZGLEDAO PRVI JAVNI NASTUP JOVANE JEREMIĆ: I 2003. je imala čuveni POKRET ruke!

Jovana Jeremić je ovako izgledala prvi put pre kamerama

Objavljeno: 19:08h

Legendarna voditeljka najgledanijeg ''Vikend Jutra'' televizije ''Pink'', Jovana Jeremić za kratko vreme napravila je pravu revoluciju kada je jutarnji program u Srbiji u pitanju i svojim temama, gostima, jasnim stavovima, ali i odevnim kombinacijama izaziva ogromnu pažnju javnosti, te je zbog toga zovu i 'kraljica šera' jer uvek iznova iznenađuje milionski auditorijum televizije ''Pink''.

O njenom privatnom životu se mnogo spekuliše, a nedavno je u velikoj ispovesti priznala da se razvela, te da ona i njena ćerkica Lea sada žive u zajednici sa njenim bratom i snajkom.

Sebe smatra izuzetno hrabrom ženom, a za kratko vreme postala je najpopularnija voditeljka u regionu, jer se nikada nije libila da javno istupi na bilo koju temu, te ju je narod upravo zbog toga i zavoleo.

1 / 5 Foto: Printscreen Instagram/jovanajeremic

Oduvek je volela kamere i javne nastupe, a sada je na netu isplivao snimak njenog prvog nastupa.

Jasno se vidi da je Jovana od malih nogu želela da se bavi javnim poslom, a njena energija ostala je nepromenjena i dan-danas.

Tako mala atmosferu u studiju je dovela do usijanja, ni ne sluteći da će jednog dana biti jedno od zaštitnih lica ružičaste televizije.

U prvom intervjuu istakla je da ima simpatiju, koju je tom prilikom i pozdravila, a njen nastup koji je ispraćen gromoglasnim aplauzom.

Bonus video:

00:08

Espreso čestitke: Tijana Milentijević

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.