DOŠLI SU KAO DA HAPSE UBICU: Goca progovorila o Mirkovom hapšenju (FOTO)
Foto: Printscreen/ Instagram/ Mirko Šijan

e šijane, šijane šta napravi?

DOŠLI SU KAO DA HAPSE UBICU: Goca progovorila o Mirkovom hapšenju (FOTO)

U javnosti je odjeknula vest da je Mirko uhapšen na dan njihove slave, Aranđelovdana, a pevačica je ispričala kako se sve dogodilo...
Objavljeno: 10:59h

Pevačica Goca Božinovska bila je sinoć gošća emisije Amidži šou i tom prilikom se prisetila strašnog iskustva na dan njene porodične slave.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Goca se dugo nije pojavljivala u medijima zbog zdravstvenih problema, te je voditelj Ognjen Amidžić na samom početku pitao kako se oseća.

foto: Printscreen/YouTube/ AmiG Show

- Zdrava jesam, a mislila sam da mi nešto fali. Bila sam dobro, pa se dogodi da ne mogu da pričam, šapućem. Bila sam kod mnogo lekara, mislili su da će mi biti potrebna operacija. Imala sam zakazane i nastupe. Posetila sam jednog lekara, koji mi je mnogo pomogao. Sada sam, hvala Bogu dobro - rekla je pevačica.

Kako se često u medijima njen sin, Mirko Šijan, predstavlja kao žestok momak, mnogi su smatrali da je uzrok njenog lošeg zdravstvenog stanja upravo briga za sina.

foto: Printscreen/Instagram/mirkosijan

- Ma kakav Mirko, lupetaju gluposti. Borim se tako što puknem kad pročitam nešto, pa ga pozovem. Rekao mi je "Oni priđu, fotografišu me, pa izmišljaju svašta". Pričali su i da ne priča sa Veljkom Ražnatovićem, a oni su u super odnosima. Od sve moje dece on najmanje želi da se pojavljuje u javnosti, a najviše ga spominju. Žao mi je što nema sluha, bio bi zvezda najveća - rekla je Goca.

foto: Nebojša Mandić, Damir Dervišagić

Šijan je saslušan zbog optužbi da je na Kopaoniku nožem povredio mladića, a Božinovska je o progovorila o tom potresnom iskustvu i ispričala kako je sve izgledalo.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.