ISPLIVALA AFERA IZ 80tih! NEDA UKRADEN BILA U LJUBAVI SA OVIM MNOĆNIM ČOVEKOM: Danas je srećno OŽENJEN pevačicom!
Neda Ukraden, Foto: Zorana Jevtić

estradna faca

ISPLIVALA AFERA IZ 80tih! NEDA UKRADEN BILA U LJUBAVI SA OVIM MNOĆNIM ČOVEKOM: Danas je srećno OŽENJEN pevačicom!

Neda bila sa čovekom koga svi znamo

Objavljeno: 08:39h

Popularna pevačica Neda Ukraden jedna je naših najvećih zvezda, pored svoje harizme ona u osmoj deceniji izgleda besprekorno.

Često se pisalo o njenom ljubavnom životu u toku karijere, a sada otkrivamo sa kim je bila u mladosti.

1 / 4 Foto: Instagram

O ljubavnom životu pevačice čijoj lepoti godine predstavljaju samo broj pisalo se konstantno u jugoslovenskoj štampi, ali nije se spominjalo samo ime njenog bivšeg supruga Milana Bilbije.

Naime, kako piše "Glossy", tokom 80-ih godina prošlog veka, Neda je bila u vezi sa Sašom Popovićem, koji je tada žario i palio širom Jugoslavije kao član "Slatkog greha" koji je u stopu pratio Lepu Brenu.

Suzana Jovanović, Saša Popović
foto: Z. K. Munja

Kako prenosi spomenuti časopis, Ukradenova i Saša su bili u vezi nakon njenog razvoda, da bi nakon toga Popović otpočeo vezu sa Zlatom Petrović , pre nego što se skrasio pored Suzane Jovanović, sadašnje žene.

Podsetimo, Neda Ukraden, ako je verovati onome što se u poslednje vreme govorka u javnosti, pronašla je partnera i kako se priča to je košarkaška legenda Zoran Moka Slavnić, sa kojim se pevačica u poslednje vreme veoma zbližila.

Kako piše "Kurir" poznanstvo koje je počelo neobičnim spletom okolnosti zbližilo ih je, pa je on bio gost na promociji njenog albuma. Nekadašnji sportista već četiri meseca ne živi sa suprugom, a sve češće ga viđaju u društvu pevačice. Iako se međusobno veoma cene i poštuju, o svome odnosu nisu spremni da govore u javnosti.

Moka Slavnić
foto: Dragana Udovičić

- Nema veze sa emotivnim životom. Bio sam počastvovan da budem na Nedinoj promociji novog CD. Neda me je pozvala i tu se završava svaki naš dalji kontakt. Ovu izjavu dajem zbog Nede, da njoj ne bude narušen bilo koji emotivni status ako je u njemu - rekao je Slavnić.

Neda se slatko nasmejala i poručila:

- Uz sve poštovanje naše cenjene nekadašnje košarkaške legende gospodina Slavnića, mogu da kažem da mi nismo u vezi, a možda mi vi nagoveštavate nešto za Novu godinu. On je jako simpatičan i drag čovek, pretpostavljam i ja njemu. To je sve što mogu da vam kažem.

Bonus video:

00:08

Espreso čestitke: Tijana Milentijević

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.