JOVANA JEREMIĆ SPOMENULA MUŽA NAKON RAZVODA I TO PRED ĆERKOM: Evo šta je PORUČILA, kamera sve snimila!
Jovana i Voja, Foto: Printscreen Instagram/jovanajeremic

pogledajte video

JOVANA JEREMIĆ SPOMENULA MUŽA NAKON RAZVODA I TO PRED ĆERKOM: Evo šta je PORUČILA, kamera sve snimila!

Jovana je veoma posvećena ćerki, a sada je spomenula i njega

Objavljeno:

Voditeljka Jovana Jeremić nedavno se razvela od Vojislava Miloševića, a njih dvoje su nastavili da se zajedničkim snagama brinu o ćerkici Lei.

Jovana je veoma posvećena ćerki čim završi sa svim poslovnim obavezama, a sada je na svom Instagra profilu pokazala šta joj je kupila i nije krila oduševljenje. U jednom trenutku joj je spomenula i tatu sa kojim je u dobrim odnosima.

1 / 4 Foto: Privatna arhiva

- Ovo je sad senzacija. Mama je kupila patike Lei. Jaoj, pa Lea sad sija! Pametnice! Kupili smo patike, pa sad Lea ima nove patike, a kupili smo i jednom njenom drugu svašta i tako. Sve normalno. Sad ćemo da peremo i ruke, sve radimo. Drago mi je da ti se sviđaju patike. Ja sam takve volela kad sam bila mala, pa sam kupila da se setim tog perioda - pričala je Jeremićeva sa ćerkom.

Jovana Jeremić
foto: Printscreen Instagram/jovanajeremic

- Ima da budeš ultra moderna mačka, normalno. Vidiš kako lepe, zgodne noge imaš, lutko. Jaoj, što smo srećni. Jaoj, što si slatka i moderna. Je li, na koga si tako slatka, na mamu ili na tatu, na koga, ili na oboje? Jaoj, kako si ti moderna mačka. Pa, ti sijaš. Ti si, bre, opasna! - nastavila je da priča voditeljka u video zapisu i oduševila sve.

00:34

Evo kako Jovana Jeremić priča sa ćerkom, spomenula joj i tatu

Bonus video:

00:08

Espreso čestitke: Tijana Milentijević

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.