PEVAČICA SNIMILA PESMU I STAVILA JE U VREMENSKU VREMENSKU KAPSULU: Moći će da se čuje tek kada ona UMRE!
Doli Rebeka Parton, Foto: Printscreen/Youtube/Dolly Parton

ZANIMLJIVO

PEVAČICA SNIMILA PESMU I STAVILA JE U VREMENSKU VREMENSKU KAPSULU: Moći će da se čuje tek kada ona UMRE!

Legenda kantri muzike snimila je pesmu koja je će se čuti tek 2045. godine

Objavljeno:

Doli Rebeka Parton rođena je 1946. godine i američka je pevačica, kantautorka, glumica i producentkinja, najpoznatija po svom radu u kantri muzici.

Njene pesme su se 25 puta našle na prvom mestu Bilbordove top-liste, što nije uspela nijedna druga pevačica kantri muzike.

Tokom karijere prodala je preko 174 miliona singlova, albuma i kompilacija. Četrdeset dva albuma i 110 njenih pesama su se našli među prvih deset na Bilbordovoj top-listi. Komponovala je preko 3.000 singlova, među kojima su najpoznatiji “I Will Always Love You”, koju je u kasnijoj izvedbi snimila američka pevačica Vitni Hjuston, potom “Coat of many colors”, “9 to 5” i “My Tennessee Mountain Home”.

Doli Rebeka Parton
foto: Printscreen/Youtube/Dolly Parton

Pevačica je, u svojoj knjizi “Moj život u stihovima” otkrila kako su svi zaposleni na njenom imanju dobro upućeni u to da kutija ne sme da se dira. Kako prenose strani mediji, “vremensku kapsulu” predstavlja drvena kutija koje zaključana na imanju Doli Parton. Takođe, zaposleni znaju i za instrukcije, odnosno kada bi trebalo da je otvore.

“Menadžment mi je rekao da ću do tada biti uveliko pokojna. Ipak, ja sam im odgovorila da možda i neću. Imaću 99 godina, a viđala sam i starije ljude. Ako budem živa tada, sigurno ću prisustvovati otvaranju kutije”, izjavila je Doli Parton, prenosi NME.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.