ANA NIKOLIĆ O TOME DA JE PIJANA VODILA ĆERKU U VRTIĆ! Pomenula i VEZU SA OŽENJENIM i brodolom sa Rastom! (FOTO)
Ana Nikolić, Foto: Kurir televizija

iskrena

ANA NIKOLIĆ O TOME DA JE PIJANA VODILA ĆERKU U VRTIĆ! Pomenula i VEZU SA OŽENJENIM i brodolom sa Rastom! (FOTO)

Pevačica trpi veliki medijski pritisak

Objavljeno:

Pevačica Ana Nikolić kaže da je trenutno sama, ali da krah braka sa reperom Stefanom Đurićem Rastom nije uticao na to da dugoročno izgubi veru u ljubav.

Ona je priznala i kako je izgubila 50 kilograma i kada se ugojila.

1 / 3 Foto: Kurir televizija

- Nemam emotivnog partnera, sama sam, ali ne bežim od ljubavi. Kada se bude dogodila prepustiću joj se. Ljubav je divna i ja nisam izgubila veru u nju - kaže Ana za Blic i otkriva da li bi se po drugi put udala.

- Sada kad me pitate, prvo šta pomislim je: Nikada! I zaista sam ubeđena da ništa ne može da me natera da promenim to mišljenje. Ipak, život me je toliko puta demantovao da više ne govorim nikada. Ko zna... Čovek pravi planove da mu se Bog smeje - poručuje pevačica i ujedno stavlja tačku na medijske priče da je bila u vezi sa oženjenim biznismenom Dejanom.

- Psi laju, karavani prolaze. Mene odavno ne zanima ko šta priča i piše. Te dečije bolesti sam odavno preležala. Da li ljudi zaista i dalje veruju u sve to što pročitaju? - ističe Nikolićeva koja je ostala u kontaktu sa svojim bivšim suprugom Stefanom Đurićem Rastom.

- Stefana i mene će uvek vezivati najvažnija stvar u životu - naše dete. Zbog nje smo u kontaktu, jer je njeno zdravo odrastanje najbitnije - govori Ana.

Ana Nikolić
foto: Stefan Stojanović

Ana otkriva da je u jednom momentu imala 105 kilograma.

- Izgubila sam više od 50 kilograma. U jednom momentu sam imala čak 105 kilograma. Proces promene nije bio lak, bilo je uspona i padova, ali sam uvek verovala da ću ponovo biti ona stara Ana. Uz sve to obožavam da treniram! Od kada znam za sebe ja sam aktivna. Ili vežbam ili plešem, ali nikada ne mirujem. Kroz vežbanje izbacujem negativnu energiju, bes, pa i tugu. Na prvom mestu da se ugojim uticala je moja trudnoća, ali nećemo se lagati, jela sam mnogo - priznala je Ana.

Pevačica kaže da je za toliko godina karijere nijedna medijska priča nije povredila kao ona da je pijana vodila ćerku u vrtić:

- Priča da sam pijana dovela ćerku u vrtić je jedna od najružnijih priča koje sam ikada pročitala o sebi. Mislim da me je to najviše povredilo u dosadašnjoj karijeri iz dva prosta razloga. Pod jedan, jer to nije istina, a pod dva zato što su u želji da unize mene, upleli i moje dete - zaključuje Ana.

Bonus video:

00:25

Espreso čestitke: Vera Matović

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.