VENČANJA NEĆE BITI: Mladen Mijatović progovorio o VEZI sa voditeljkom, pa rešio da SVE PRIZNA!
Mladen i Dea, Foto: Printscreen

au, čoveče!

VENČANJA NEĆE BITI: Mladen Mijatović progovorio o VEZI sa voditeljkom, pa rešio da SVE PRIZNA!

Dea i Mladen zabavljaju se već pet godina!

Objavljeno:

Venčanje Dee Đurđević i Mladena Mijatovića, nije tema o kojoj par intenzivno razmišlja, budući da je njihova veza na visokom nivou predanosti i ljubavi.

Dea i Mladen zabavljaju se već pet godina, prošli su težak period nakon saobraćajke koju je voditeljka doživela, ali je njihova povezanost jača neko ikada.

Dea Đurđević, Mladen Mijatović
foto: Damir Dervišagić

Baš zbog toga što u životu ništa nije sigurno, o čemu svedoči i činjenica da se Dei život promenio u sekundi nakon što ju je udario autobus 2019. godine, Mladen ne želi da planira unapred njihovu svadbu.

Emotivni partner Dee Đurđević i novinar TV "Pink" , objasio je za "Informer" da li će biti venčanja i kako gleda na njihovu vezu, te koliko se trudi oko partnerke:

1 / 6 Foto: Instagram printscreen

- Ne opterećujem se venčanjem, vreme će pokazati da li će nešto da se dogodi ili neće. Sve ono što se desilo Dei pokazuje da čoveku u sekundi može da se promeni ceo život. Zato svakog dana živim punim plućima i trudim se da ga iskoristim na najbolji mogući način, a šta bude, biće. Ništa ne planiram unapred. Važno je da sam Deu osvojio i da smo zajedno. Trudio sam se da pridobijem njenu pažnju, a to sam uspeo zahvaljujući svom životnom motu. Za sve moraš mnogo da se potrudiš i oznojiš da bi ostvario cilj, tako sam i ja osvojio njeno srce pre nešto više od pet godina. Od tada smo zajedno - rekao je Mladen Mijatović.

Bonus video:

00:08

Espreso čestitke: Monika Ivkić

(Espreso/Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.