NAŠ POZNATI GLUMAC TRI PUTA POBEDIO SMRT: Danas ima razloga za VELIKO SLAVLJE!
Foto: Emilija Jovanović

OPA

NAŠ POZNATI GLUMAC TRI PUTA POBEDIO SMRT: Danas ima razloga za VELIKO SLAVLJE!

Glumac se čak tri puta izborio za život

Objavljeno:

Pre godinu i po dana dobio je bitku sa korona virusom, a kako kaže najveća podrška bio mu je kolega Žarko Laušević

Glumac Irfan Mensur danas slavi 70. rođendan, a u svojoj bogatoj karijeri i burnom životu, dva puta je uspeo da pobedi smrt.

- Umro sam pre devet godina. Odlazeći na operaciju, kad su mi ugradili tri bajpasa, znao sam da iza sebe ostavljam ime i prezime, nešto što sam uradio, tri sina i neke žene koje će me se sećati. Ne plašim se tog izdisaja - rekao je Irfan.

+Pre godinu i po dana dobio je bitku sa korona virusom, a kako kaže najveća podrška bio mu je kolega Žarko Laušević. Dva glumca su ležala u susednim apartmanima KBC Bežanijska kosa i svakodnevno su se viđala i bodrila. Zanimljivo da je i Lauš baš rođen kao i Irfan na današni dan.

1 / 4 Foto: Marko Nikolić

- Umalo nisam nastradao i devedesetih. Bila je 1992. godine, a ja sam imao pištolj u ustima. Bukvalno! Mogao sam tada da nestanem. Neki primitivni ljudi, kad je sve bilo sivo, želeli su da se svi prezivamo na ić. Sa Žarkom Lauševićem su to veče hteli da popiju piće, a mene su terali zato što se zovem Irfan Mensur. Sve se dešavalo u „Stupici“ i izvan nje. Otišao sam iz Srbije, ali sam odlučio da se vratim. Proverio sam kod vođe sive Srbije da li da se vraćam ili ne. On mi je rekao da se vratim. Jedini sam čovek koji je vratio švedski pasoš. Dobio sam ekspresno njihovo državljanstvo. Moj očuh je video da na pasošu ima vodeni žig koji oni nemaju na svojim pasošima. Dobio sam pasoš političkog izbeglice... Nisam se osećao tako... Samo sam hteo da se sve smiri i da se taj kukolj istrebi. Vratio sam ga. Otišao sam kasnije s jugoslovenskim pasošem u London, Kopenhagen, u Švedsku, pa nazad u Srbiju - pričao je Mensur.

S majčine strane ima češke, mađarske i hrvatske korene. Otac mu je bio musliman, a majka hrišćanka:

- Želeo sam da izgradim svoju lozu i ostavim svoj trag i zato sam ime svog oca uzeo za svoje prezime. Ostavljam tri čoveka iza sebe, Filipa, Pavla i Aleksu (Srnin sin iz prvog braka). Aleksu delim s njegovim ocem. Odgajio sam ga od njegove druge godine. On mu je tata, a ja sam mu ćale - ističe on.

Bonus video:

00:08

Espreso čestitke: Tijana Milentijević

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.