"ODAMAH JAVITE DALILI I DEJANU": Nove vesti iz SPOLJNOG SVETA će FRAPIRATI Dragojeviće, NIJE DOBRO!
Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

šok

"ODAMAH JAVITE DALILI I DEJANU": Nove vesti iz SPOLJNOG SVETA će FRAPIRATI Dragojeviće, NIJE DOBRO!

Vesna se sa Dragojevićima poznaje iz rijalitija "Parovi"

Objavljeno:

Pevačica, rijaliti učesnica i astrolog Vesna Rivas podelila je sa svojim pratiocima na društvenim mrežama da je na sudu dobila bivši bračni par, Dalilu i Dejana Dragojevića.

Vesna se sa Dragojevićima poznaje iz rijalitija "Parovi", gde su nekoliko sezona proveli zajedno, a sada se pohvalila da je uspela da im naplati sve reči, uvrede i klevete koje su iznosili na njen račun, godinama.

- Dobila sam Dalilu na sudu, a i Dejana... Pošto non-stop mlati tamo po Zadruzi kako su me tužili i da je suđenje u toku, e pa javite joj da je izgubila i da mi je dužna 150.000 din, plus 129.600 din za troškove postupka, plus zatezna kamata na ove iznose za svaki dan, počevši od 24.06 2021 godine... I Dejana sam dobila, tačnije oborila njegovu tužbu kao neosnovanu, svojom protivtužbom i niko nikom (od nas dvoje ne duguje više ništa). Tako da Dragojevići, sa vama sam završila rijaliti još samo Dalila da plati šta je dužna... Znači, sa njom dok ne plati, nastavljam rijaliti... Obavestite je da će je ubiti kamata, ako što pre ne reguliše dug - saopštila je Vesna na svom Fejsbuk profilu uz fotografiju sudske presude.

Kako će Dragojevići reagovati kada saznaju za ovu presudu, ostaje da vidimo.

Bonus video:

00:08

Espreso čestitke: Tijana Milentijević

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.