NA DEJANA JE BAČENA CRNA MAGIJA!? Bivša RIJALITI UČESNICA iznela ŠOK TVRDNJE!
Dejan Dragojević, Foto: Printscreen

VRADŽBINE

NA DEJANA JE BAČENA CRNA MAGIJA!? Bivša RIJALITI UČESNICA iznela ŠOK TVRDNJE!

Mujići godinama obilaze vrača iz Bugojna. Emina je tipična veštica koja je zajedno s ćerkom zetu bajala, tvrdi Rivas

Objavljeno:

Situacija u „Beloj kući“ sve je napetija, a čitava javnost uznemirena je i zabrinuta nakon što je Dejan Dragojević u naletu besa sam sebi „otvorio glavu“. Vesna Rivas progovorila je o pozadini Dejanovog agresivnog ponašanja i otkrila da je na njega bačena crna magija.

1 / 4 Foto: Printscreen Zadruga

Kako je bivša rijaliti učesnica objasnila, Dalila i njena majka Emina Mujić godinama vračaju Dejanu, koji je, ukoliko mu se vradžbine ne skinu, spreman da ubije i sebe i svoju bivšu ženu.

- Emina je tipična veštica, to govorim od trenutka kada sam je prvi put videla. Činjenica je da su i ona i Dalila pribegle korišćenju crne magije. Dejanovo sadašnje ponašanje posledica je višegodišnjih vradžbina koje su mu rađene. Čim krene da slabi dejstvo, Dejan se vraća u normalu, a tada Dalila počinje da vrišti, plače i divlja. Naivan narod misli da je njoj žao, a u stvari ona time manipuliše i vraća ga na svoje - rekla je najpre Vesna, koja tvrdi da pored Dalilinih vradžbina Dejan nosi porodično prokletstvo.

- Dejanov rodni kod je 966, on nosi porodično prokletstvo. Veoma je manipulativan i zbog toga je bio idealna žrtva Dalili i njenoj majci. Emina godinama ide kod jednog crnog maga koji je iz njenog rodnog mesta, Bugojna. Taj čovek živi na relaciji Tuzla - Sarajevo i invalid je. Dalila i njena majka sprovode stare obrede, takozvane sihire, to je teška vrsta magije - nije prestajala da šokira Vesna, koja tvrdi da je upravo zbog toga Dalila želela da se dokopa Dejanove krvave odeće.

Vesna Rivas
foto: Kurir tv printscreen

- Kada se nakon incidenta Dejan vratio u Zadrugu, Dalila mu nije prišla kao zabrinuta žena da ga pita kako je, da vidi povrede... ona je odmah pitala gde su mu krvave stvari. Nakon što je čula da je bio u kontaktu s porodicom, ona je prosto poludela. Njena savest je nečista i plaši se da uz pomoć krvi s odeće Dragojevići mogu da očiste Dejana i skinu mu crnu magiju koja mu je rađena. U Dalili je demon i zato pada u delirijume i panično se plaši da na Dejana više neće imati uticaj - rekla je Vesna Rivas, koja objašnjava da posledice mogu biti kobne.

- Ukoliko mu se ne skine magija Dejan je u stanju da se ubije. Kada popije alkohol on ne može da se kontroliše i u naletima besa je opasan po sebe i okolinu. Ako mu se vradžbine ne skinu, ubiće i Dalilu i sebe. Mene najviše plaši da bi on prezupčio kada bi video snimak Dalilinog i Filipovog seksa i da bi tada bio sposoban da presudi prvo njoj, pa sebi - rekla je Vesna.

1 / 5 Foto: Youtube/printscreen Zadruga

Vesna je otkrila da Dejan nije jedina žrtva Dalilinih vradžbina.

- Dalila baja Caru preko kose, stalno mu trlja teme u jednakim krugovima. On je veoma razuman dečko koji stalno govori da je svestan njene zlobe i toga da je Dalila loš čovek. Ta magija koju mu je bacila razlog je zbog kojeg joj se konstantno vraća - rekla je ona.

Bonus video:

00:17

Espreso čestitke: Vesna Rivas

(Espreso/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.