SNEŽANI POKUŠALI DA UNIŠTE VEZU SA GINEKOLOGOM? Sve isplivalo na videlo,gospodin iz Austrije napravio HAOS!
Foto: Youtubescreen

šok

SNEŽANI POKUŠALI DA UNIŠTE VEZU SA GINEKOLOGOM? Sve isplivalo na videlo,gospodin iz Austrije napravio HAOS!

Ovo navodno nije prvi put da im se ljudi sa strane mešaju u njihovu sreću

Objavljeno:

Kako SCANDAL! saznaje, Snežana Đurišić i njen dečko Vanja bili su nedavno na gala prijemu gde se jedan gospodin navodno otvoreno zainteresovao za pevačicu. To je Vanja primetio, pa je nastao haos.

1 / 3 Foto: Espreso

- Taj gospodin, on je inače iz Austrije je i vrlo je šarmantan i cenjen, razveden je, lepo izgleda, trenira i vodi računa o sebi… Odmah se zainteresovao za Snežanu Đurišić i počeo da se raspituje koliko je ozbiljna u vezi s Vanjom - započinje izvor i dodaje:

- Pitao je prisutne da li je Vanja čovek dostojan takve dame, pa kao da li bi on imao šanse, pa Sneža je divna gospođa, prefinjena, uspešna, diskretna… Ma baš se naoštrio, i to toliko da je Vanja sve primetio. Međutim, tom gospodinu su svi prisutni rekli da o tome nema ni govora jer su Sneža i Vanja u ozbiljnoj vezi i da tu nema šta da traži, ali on je opet svako malo zapitkivao sve redom o Sneži, tako da je Vanji s pravom pao mrak na oči. Hteo je da napravi scenu i da mu stavi do znanja da je samo on sa Snežanom, međutim, ostali su ga umirili, pa se na kraju sve fino završilo, a moglo je da bude gusto - zaključio je izvor.

Bonus video:

07:56

KAKO SI MOGAO DA GURAŠ U ONO? Sofija Una ili Maja - Ivan otkrio koja barovkinja je BOLJA U KREVETU

(Espreso/Scandal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.